Search
Close this search box.

Začarana Močvara


Program Začarana Močvara jedan je od najznačajnijih i najpoznatijih Močvarinih programa, a predstavlja seriju koncerata intimnijeg ugođaja, namijenjenih prvenstveno slušanju, koji se odvijaju najmanje jednom mjesečno.

Začarana okuplja talent i energiju kako novih, tako i kultnih domaćih i stranih autorica i autora koji rade žanrovski raznoliku, ali doživljajem srodnu glazbu – često tihu, akustičnu, ambijentalnu, u okvirima folka, jazza, bluesa, etna, countryja i elektronike. U jedinstvenoj i opuštenoj atmosferi ovih koncerata publika ima priliku povezati se s glazbenicima na jedan neposredan način i sama postati dio „začarane“ priče.

Močvara je povremenu organizaciju sličnih koncerata započela već svojim osnivanjem 1999. godine, dok se Začarana Močvara kao redoviti program formirala 2012. godine pod kreativnim vodstvom Nine Romić, poznate hrvatske kantautorice. 2021. godine program preuzima Laura Tandarić, glazbenica i urednica programa Močvare koja je zajedno s Ninom realizirala online program za vrijeme pandemije.


Kontakt:
laura@mochvara.hr


Facebook