Vrelo zvuka: Etno večer s Dunjom Knebl na Močvarnoj terasi
Ponedjeljak 21.8.2023.
vrata 20:00
početak 20:30

DUNJA KNEBL (Zagreb) I GOSTI
Web: dunjaknebl.com/w2, Youtube, Spotify, Bandcamp, Facebook

Nakon pauze od 3 godine, Dunja Knebl ponovo okuplja prijatelje, polaznike Močvarnih etno-radionica, ali ne samo njih, kako bi se svi družili uz pjesmu i svirku na omiljenoj terasi Močvare. Posebnost ovog okupljanja je i obilježavanje 30 godina od prvog nastupa koji smatra početkom svoje etno-priče. Od tada je snimila 23 studijska albuma, pobrala brojna priznanja u Hrvatskoj i inozemstvu, a najnoviji albumi su ove godine dospjeli na world music top-ljestvice u svijetu.

O svemu tome najbolje kaže Dunja: “Najljepše je kad se ljudi druže i pjevaju zajedno; stvara se čarobna atmosfera.”

Bilo je tako brojnih druženja nakon kojih su svi bili bogatiji za poneku pjesmu, stihove ili lijepo raspoloženje. Mnogi sudionici su u međuvremenu snimili albume, nastupali po Hrvatskoj i izvan nje.

Za sve one koji još nisu bili na ranijim druženjima, večer je to gdje svi mogu sudjelovati u programu, solo ili zajednički. Program nije definiran, stvaraju ga svi prisutni na licu mjesta, a često zapjevaju svi zajedno. Dunja će vas voditi u razne dijelove Hrvatske i drugih zemalja. Možete samo slušati i uživati  u ugodnom ambijentu terase,  ili i sami sudjelovati.

Osim toga, dočekat će vas njeni etno-zalogajčići, mini-izložba etno-torbica, etno-ukrasa, te veliki izbor albuma.

▬▬▬
Upad: 0 €/0 kn

Više o projektu Vrelo zvuka saznaj ovdje.

Koncert