Search
Close this search box.

Bar

Što nudimo?

Radno vrijeme

Zimsko radno vrijeme:

Šank radi za vrijeme održavanja programa.

 

Ljetno radno vrijeme:

Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 24 sati.

Višekratna plastika

Močvara je među prvim javnim prostorima u Zagrebu koji u ponudu uvodi višekratne plastične čaše s misijom smanjenja plastičnog otpada. Naše čaše postale su i prepoznatljiv dio asortimana radi dizajna našeg stalnog suradnika Igora Hofbauera Hofa.

Princip je jednostavan, kauciju plaćaš 1.40€ / 10.54 kn, a isti iznos dobiješ natrag pri vraćanju čaše na šanku kluba

Močvarna terasa

U toplim mjesecima nudimo i jedinstvenu „Močvarnu terasu“: svjež zrak i divan pogled uz rijeku, jeftina pića nakon ležernog jogginga po nasipu, livadicu ispred kluba na kojoj se vaši klinci mogu igrati, trčati, žonglirati ili puštati zmajeve ili odigrati šah, dok vi uz ugodnu muziku čavrljate ili čitate u miru. 

Javi nam se ako tražiš posao

– Voliš dobru glazbu?

– Komunikativna si?

– Solidaran u radu?

Radno vrijeme: 5 – 8h dnevno

Poslovi: prodaja ulaznica, rad na garderobi, rad na šanku  

Ako ste se pronašli u kojoj od ovih stavki, slobodno se javite na sank@mochvara.hr sa životopisom i kojom crticom o sebi. Iskustvo je poželjno, ali ne i nužno.

Sigurnost u prostoru

Ako doživiš bilo kakvo maltretiranje jer je netko odlučio „gaziti“ po tebi radi tvoje seksualnosti, rodnog izražavanja, drugačijeg izgleda, zato jer si žena ili jednostavno imaš drugačiji pogled na svijet, molimo te javi se osoblju na šanku, a oni će potražiti voditelja večeri i zajednički ćemo proći ovo loše iskustvo, u suradnji s redarima koji su zaduženi za vašu sigurnost.

Naši su gosti i manjine i mladi i LGBTIQ zajednica, i oni koji se osjećaju mlado i supkulture koje ovo prepoznaju kao mjesto odrastanja i simbioze vlastitih ideja i onih koje donosi alternativno mjesto poput Močvare. Ovdje nema mjesta mizoginiji, homofobiji, transfobiji, rasizmu, religijskom fanatizmu i bilo kojem –izmu utemeljenom na mržnji i zatiranju vaših prava i sloboda.

Važno nam je da Močvara bude siguran prostor u kojem je svatko dobrodošao, do trenutka kad se ne dogodi nešto što će uništiti zabavu i dobru atmosferu kluba. Slavimo različitost, a ukoliko ste doživjeli traumatično iskustvo, podijelite ga s nama kako bismo mogli što brže reagirati i kako se isto ne bi ponovilo ni vama ni ikome drugome.