Search
Close this search box.
Ča metal koncert: Po’ metra crijeva
Subota 11.11.2023.
vrata 20:00
početak 21:00

Dragi ljubitelji glazbe i ča metala, pripremite se za nevjerojatan glazbeni doživljaj jer Po’ Metra Crijeva dolazi u Zagreb!

NEVIDLJIVA MOČVARA
Nevidljiva Močvara vam za Martinje, blagdan svih vinopija i dionizijski orijentiranih spodoba, priprema poseban program.

11.11.2023. u klubu Močvara održati će se koncertna promocija albuma BOŠKARIN IV kultne ČA metal grupe PO’ METRA CRIJEVA a prijavom na program Nevidljive Močvare imati ćete priliku upoznati članove benda prije samog koncerta i dobiti uvid u njihove pripreme za koncert obogaćene upečatljivom kostimografijom, fantastičnim pričama i izopačenim humorom.

Kroz devet krugova čakavskog pakla voditi će vas osobni Močvarin Vergilije – Mario Kovač.
Prijave: mariokovac69@yahoo.com
Nevidljiva Močvara se organizira uz podršku Zaklade Kultura nova za “Sudjelovanje u kulturi”.

▬▬▬
PO’ METRA CRIJEVA (Kastav)
Web: pometracrijeva.com, Instagram, Facebook, Twitter, Youtube

Što je ča metal? To je spoj nevjerojatnog metala s dušom istarske tradicije. Ova glazba temelji se na istarskoj ljestvici, našem kulturnom blagu, gdje se sopelima izvodi onako kako se to činilo “na takno i debelo” – dio UNESCO-ve kulturne baštine. To je iskustvo koje ne smijete propustiti!

Ovo će biti prvi PMC headlining koncert u Zagrebu, i najvažnije, promocija najnovijeg albuma “Boškarin IV” koji je izašao 17.4.2023. godine! Ovaj album donosi nevjerojatne glazbene trenutke, uključujući dva nagrađivana singla sa spotovima: “Čižićka Rapsodija” i “Prokleti Pust”. Naša svrha je podijeliti ovo glazbeno remek-djelo s vama uživo!

I ne zaboravite, PMC (Po’ Metra Crijeva) su poznati po svojoj nevjerojatnoj izvedbi uživo. Očekujte energiju koja će vas podići i ostaviti bez daha!

Gosti i iznenađenja bit će objavljeni uskoro, zato ostanite u tijeku!

Nemojte propustiti priliku biti dio ovog glazbenog spektakla i sudjelovati u promociji albuma “Boškarin IV”. Označite datum – 11.11.2023. u Močvari, i spremite se za nevjerojatnu glazbenu noć!

Zajedno ćemo stvoriti glazbenu povijest. Vidimo se na koncertu Po’ Metra Crijeva – Ča Metal Spektaklu!

KONAČNO NEŠTO NORMALNO 
(Čovjek sa 1000 lica u cirkuskom spektaklu) 
Romano D. Franto Frantic

▬▬▬
Upad u pretprodaji: 8 €/60,28 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 12 €/90,41 kn

Koncert se održava u sklopu projekta “Močvarno poduzetništvo” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU.

Facebook event

Koncert
Po' metra crijeva
Po' metra crijeva