Search
Close this search box.
Rasprodano: Decapitated, Incantation, Nervosa, Kassogtha
Saturday 16.3.2024.
doors 18:00
starts 18:45

Koncert je rasprodan. Karata više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.

Satnica:
18:00 vrata
18:45 – 19:15 Kassoghta
19:35 – 20:05 Nervosa
20:25 – 21:05 Incantation
21:30 Decapitated

Nakon više od 10 godina poljski death metalci Decapitated vraćaju se u Zagreb u sklopu europske “Nihility” turneje. Sa sobom vode američke veterane Incantation, Brazilke Nervosa i Švicarce Kassoghta.

DECAPITATED (Poljska)
Web: Facebook

Decapitated je nastao u poljskom gradu Krosnou 1996. godine, a danas ga čine Wacław “Vogg” Kiełtyka (gitara), Rafał “Rasta” Piotrowski (vokal), Paweł Pasek (bas) i James Stewart (bubanj). Sviraju tehnički death metal i uživaju veliki respekt među metalnim življem za svoje sviračko umijeće. Pažnju na svoj izniman talent skrenuli su već u samim počecima jer su bend osnovali u ranim tinejdžerskim godinama. To potvrđuje i činjenica da je ključna figura Vogg svirao i u Vaderu, a trenutni je član Machine Heada. Decapitated je dosad izdao osam albuma, a najaktualniji “Cancer Culture” promovirat će ovom prilikom u Močvari.

INCANTATION (SAD)
Web: Facebook

Incantation je američki death metal bend nastao 1989. u New Jerseyju. Uz Sufffocation, Immolation i Mortician čine okosnice njujorške death metal scene. Dosad su izdali 10 studijskih albuma od kojih je “Unholy Deificiation” svjetlo dana ugledao u kolovozu, a izdao ga je Relapse Records. Često ih se voli istaknuti kao uzore bendovima kao što su Dead Congregation, Portal i Grave Miasma. Ovo će im biti povratak u Zagreb nakon osam godina.

NERVOSA (Brazil)
Web: Facebook

Nervosa je ženski trash/death metal bend iz Sao Paola nastao 2010. godine. Dosad iza sebe imaju četiri albuma, a najaktualniji od njih “Jailbreak” potpisan je za Napalm Records i dostupan je od rujna 2023. Članice benda su Prika Amaral – gitara, vokal, Helena Kotina – gitara, Hel Pyre – bas i Michaela Naydenova – bubanj.

KASSOGHTA (Švicarska)
Web: Facebook

Kassoghta je progressive death metal bend nastao 2018. u Ženevi. Iza sebe imaju dva stuidjska albuma: “A New World to Come” iz 2018. i “rEvolve” iz 2022. Ovo će im biti prvi koncert u Hrvatskoj.

▬▬▬
Ulaznice:
Early bird: 26 €
Pretprodaja: 30 €
Na dan koncerta: 34 €

Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old Shopu, Tratinska 34.

Koncert organizira Hangtime Agency.

Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.

Facebook event

Concert