Search
Close this search box.
Manifest crnila: Dead Years, Kijamet, Okov
Utorak 2.4.2024.
vrata 20:00
početak 21:00

Manifest u svom prvom proljetnom močvarnom ukazanju. Složili smo sjajno uradi sam takmičenje nekolicine bendova, tri varijacije na punk temu uz prstohvat mračnjaštva i solidnu dozu suvremena HC-a. S nama su:

OKOV (Zagreb)

Okov je prljava na momente usporena hardcore rokerica čiji su članovi svoj zanat kalili u mnogim bendovima sa scene. Bili su u laganom zatišju, no pred njima je izlazak prve S/T singlice i svirka u Močvari kao najava izlaska iste. Dok čekamo pressing plant, prisjetiti ćemo se kako zvuče ovi mladići u najboljim godinama.

KIJAMET (Zagreb)
Web: Bandcamp, Instagram

Kijamet svira sve više i više. Također se bave studijskim uratkom koji će uskoro ugledati svijetlo dana. U međuvremenu i dalje je to pomalo disonantna i new school hardcoreom inspirirana punkčina, nošena snažnim urlikom i pulsirajućom ritam sekcijom. Bend također čine stari/e scenski recidivisti/kinje.

DEAD YEARS (Njemačka)
Web: Bandcamp, Facebook

Dead Years su ogoljena post punk zvijer koja se ne libi melodioznosti i mraka. Trio koji vješto plovi uz rame Wipersima na svojoj turneji staje u Močvari predstaviti svoj zadnji dugosvirajući LP. Nekoć ste ih mogli sresti u Shoyu Squadu, Ruins i ostalim Bielefeld bendovima koji su protekle dekade rado svraćali u lokalne uradi sam klubove.

Satnica:
20:00 vrata
20:30 Okov
21:15 Kijamet
22:00 Dead Years

▬▬▬
Upad u pretprodaji: 6 €
Upad na dan događanja: 8 €

Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.

Više o projektu Manifest crnila saznaj ovdje.

Facebook event

Koncert