Search
Close this search box.
Billie Joan, Boebeck, I Love You Honey Bunny, LUVVER
Ponedjeljak 25.3.2024.
vrata 19:30
početak 20:30

U Močvaru nam dolazi splitska kantautorica Billie Joan, a večer će upotpuniti mađarska Boebeck i češki I Love You Honey Bunny!

BILLIE JOAN (Split)
Web: Facebook, Spotify

Billie Joan javnosti je (ne)poznata kao punk kantautorica iz Splita koja njeguje stil sličan ranom Dylanovom opusu, zbog čega je i kritički prozvana „ženskim Bob Dylanom“. Sklada isključivo svoje pjesme na engleskom jeziku te je dosad izdala dva albuma; akustični debitantski Barren Land iz 2017. te Selfless par godina kasnije, s nešto bogatijim zvukom. Billie zasad još uvijek svira samostalno te je nastupala na festivalima diljem regije. Nešto duža pauza u njenom radu nastupila je nakon pandemije i promjene labela, no polako se vraća na scenu s novim albumom u rukavu, ponovno u produkciji Milana Mijača. Njen lik i djelo predstavljeni su u dokumentarcu „One su tu“, zajedno s ostalim kantautoricama koje su trenutno na sceni te je spomenuta u nekoliko recentnih glazbenih knjiga, kao što je „Hrvatska rock enciklopedija“ kao vrlo perspektivna i nešto drugačija umjetnica na današnjoj sceni.

BOEBECK (Mađarska)
Web: Facebook, Spotify

Nakon Billie nastupit će Boebeck, jedna od najzanimljivijih nadolazećih mađarskih glazbenica. Od izlaska svog prvog singla ‘I am not’ 2021., Andl-Beck Boróka, aka Boebeck, nastupala je na pozornicama većine mađarskih festivala, u klubovima u najvećim gradovima zemlje te u susjednim prijestolnicama Bratislavi i Beču, kao i u Bruxellesu. Dijelila je nacionalne i međunarodne pozornice sa Sóley, Meskerem Mees, Mirom Lu Kovacs i drugima.

I LOVE YOU HONEY BUNNY (Češka)
Web: Facebook, Spotify

I Love You Honey Bunny je indie-pop-rock bend iz Praga. Neki ljudi vole njihov živi zvuk i drsku scensku pojavu, drugi uživaju u njihovom pristupu pisanju pjesama, koji često odražava suvremena društvena i politička pitanja. Ako vas privlače upečatljive melodije i visoka energija, I Love You Honey Bunny savršen je izbor za vas. Već su odsvirali preko 400 koncerata, uspješno putujući diljem Europe i Kanade, kao i na velikim festivalima kao što su Sziget, Rock For People i Colours of Ostrava. Također su otvarali i za bendove kao što su Alt-J, The Temper Trap, De Staat, Rare Americans, Bilderbuch i Leoniden.

LUVVER (Slovačka)
Web: Facebook, Instagram, Youtube

LUVVER je tročlana glazbena mašinerija iz Slovačke koja svira crydance/indiepop. Dolazeći iz rock-pozadine, pod snažnim utjecajem elektronike poput Moderata ili Tiesta, ali također i s utjecajem suvremenih radijskih pop pjesama, stvaraju polu-elektroničku glazbu uz koju možete plesati, ali i mirno stajati. LUVVER donose sanjivu i melankoličnu, istovremeno uzdižuću harmoničnu zvučnu sliku, kvrgave bas ritmove i snažne vokalne melodije.

▬▬▬
Upad u pretprodaji: 7 €
Upad na dan događanja: 10 €

Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.

Facebook event

Koncert