Search
Close this search box.
Noise post punk koncert: ERRORR, DDR
Srijeda 13.3.2024.
vrata 20:00
početak 21:00

U Močvaru dolazi ERRORR, novi noise-pop bend Leonarda Kaagea, a lokalnu podršku dat će im zagrebački DDR!

ERRORR (Njemačka)
Web: Bandcamp, Spotify, Instagram, Facebook

ERRORR je osnovao Leonard Kaage; švedski multiinstrumentalist poznat i kao producent i gitarist The Underground Youtha koji je također radio s brojnim imenima i bendovima kao što su Kristof Hahn (SWANS), Tess Parks, The Blue Angel Lounge i mnogi drugi. 2019. godine, Leonard je iskoristio priliku da počne iznova, na praznom platnu s vlastitom instrumentacijom, produkcijom i aranžmanima. Prvi demo razvijao je u svom studiju, kad god bi našao vremena između snimanja i turneja po Europi, Aziji i SAD-u. Nakon nekoliko mjeseci karakterističan četveročlani zvuk pronašao je svoj oblik ili bolje rečeno nedostatak istog: Glasne gitare i prodoran fuzz bas podržan privlačnim ritmovima bubnjeva. Svi ti elementi konvergiraju u zid zvuka koji Leonardova vokalna isporuka probija kako bi vrištanje ‘buke’ postalo pop. ERRORR je prošle godine izdao svoj prvi album “Self Destruct“, a dolaze ga promovirati i u Močvaru.

O svom procesu pisanja Leonard kaže: “Nažalost, svjedočio sam kako mnogi meni bliski ljudi padaju duboko u autodestruktivna ponašanja, zlouporabu droga ili mentalne probleme. Neki od tamnijih dijelova ove ploče govore o tome, ali sve u svemu, ne mislim da je to samo mračna ploča. Bilo mi je jako zabavno pisati i snimati, a izražavanje tih negativnih osjećaja zvukovima i tekstovima može biti vrlo ljekovito – način da se negativnost pretvori u nešto pozitivno. Samouništenje za rekonstrukciju i izgradnju. U meni definitivno postoji nemirna frustracija koja se kanalizira kroz ove pjesme”.

Bend ERRORR svakako je jedan od najatraktivnijih novih izvođača na suvremenoj underground sceni i na stol donosi nepatvorenu grubost koja nije viđena dugo vremena. Njihovi nastupi uživo nevjerojatno su energični i ako im se pruži prilika, morate ih uhvatiti. A prilika vam se pruža – 13.3. u Močvari!

DDR (Zagreb)
Web: Bandcamp, Facebook

Prije ERRORRA nastupit će DDR, punk rock trio iz Zagreba već dobro poznat na underground sceni. Uz primjese post-punka i na krilima bendova poput Hüsker Dü, Wipers i Leatherface, DDR će nakon više od pola godine ponovno zasvirati i pokazati što znaju!

▬▬▬
Upad u pretprodaji: 7 €
Upad na dan događanja: 10 €

Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.

Facebook event

Koncert