• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2021.
PUSČPSN
2528
31      

ProgramČETVRTAK 24.03.2022. • VRATA 00:00 • POČETAK 00:00 • UPAD 90/110 KN

NOISE ROCK KONCERT

A PLACE TO BURY STRANGERS (SAD)


upad u pretprodaji: 90 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 110 KNLAA PREDSTAVLJA:
A PLACE TO BURY STRANGERS

Američki noise rock trio A Place To Bury Strangers nastupit će u klubu Močvara u četvrtak 24. ožujka 2022.
Često nazivan najglasnijim bendom New Yorka, APTBS je poznat po svojim nastupima uživo, a svoju glazbu stvara na tromeđi shoegazea, space i psihodeličnog rocka. Trojac pod vodstvom Olivera Ackermanna u Zagreb se vraća u novom sastavu kojeg čine basist John Fedowitz i bubnjarka Sandra Fedowitz, članovi Ceremony East Coast. Oliver i John su također prijatelji iz djetinjstva, a zajedno su svirali u legendarnom underground shoegaze bendu Skyware. Sve to pokazuje da gledamo najbolju verziju benda A Place To Bury Strangers do sada, a zajedno označavaju novu fazu i povratak najsirovijim idejama, te kaotičnoj i apokaliptičnoj inkarnaciji.

Novu postavu prati i najava EP-a "Hologram" koji je napisan i snimljen u izolaciji, a sam Ackermann ga je ujedno i producirao. Materijal će biti objavljen 16. lipnja i izdan za njegovu novu etiketu Dedstrange, a riječ je o povratku benda na sirovi, nepredvidljivi i intimni zvuk. Kao prvi singl odabran je upravo objavljeni "End of the Night".

APTBS su crpili utjecaj od bendova poput Jesus And Mary Chain i gradili ime s moćnim, razarajućim wall of sound zvukom, te fantastičnom svirkom zbog čega su dijelili pozornicu s imenima poput Nine Inch Nails i MGMT. Od samog početka, kada im je debi album na Pitchforku svrstan u kategoriju najbolje nove glazbe, grupa se uspjela nametnuti kao jedan od najuzbudljivijih novih sastava zadnjih desetak godina.

APTBS se vraća u Zagreb, a u klub Močvara na Trnjanskom nasipu stižu u novom poglavlju rada i s novim albumom na set listi. Velika europska turneja kroz ožujak i travanj vodi ih u Njemačku, Poljsku, Češku, Slovačku, Makedoniju, Srbiju, Belgiju, Nizozemsku, Švedsku i Dansku, dok na jedini nastup u Hrvatskoj staju 24. ožujka.

Ulaznice po cijeni od 90 kn u prodaji će se naći od četvrtka, 22. travnja od 10:00. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 110 kn. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Entria i online na www.entrio.hr.

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na sanjin@laa.hr (Los Angeles agency).

više na facebooku

Slični događaji

PON 24.05ODGOĐENO: GOD IS AN ASTRONAUT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
NED 30.05MOČVARNI DNEVNI BORAVAK: BENEFIT ZA CENTAR KEY: MARTIN LADIKA I LEO HRS, EXOTIC POLE DANCE BY ELIZABETA RUDMAN, SARA RENAR, PLES SA SVIJEĆAMA BY PETRA, FIRE SHOW BY PETAR MACUKIĆ, FIRE SHOW BY QUIS IGNIS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.