Trnjanski dramski susreti s Mariom Kovačem
Petak 1.12.2023.
vrata 08:00
početak 10:00

Pozivamo stanovnike Trnja na besplatne, zanimljive i kreativne dramske radionice namijenjene osobama zrelije životne dobi (50+).

Dramske radionice Marija Kovača obuhvatit će dramske vježbe iz različitih tehnika glume (Stanislavski, Čehov, Boal, Mejeholjd…) s namjerom da kod polaznika osvijeste kontrolu scenskog pokreta i govora. Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno glumačko iskustvo, a rad će obuhvaćati i timske vježbe kao i individualizirani pristup sukladno mogućnostima polaznika. Želja nam je da konačni produkt radionice bude javna izvedba igrokaza, predstave ili performansa, ovisno o afinitetu i po odabiru samih polaznika radionice.

Mario Kovač je kazališni i filmski redatelj bogatog iskustva u vođenju dramskih radionica s polaznicima različitih uzrasta. Naglasak radionice bit će na osnaživanju individualnih talenata i sposobnosti kod polaznika te kreiranju zajedničkog izvedbenog djela namijenjenog izvedbi za javnost na samom kraju rada.

Sve što trebate ponijeti je entuzijazam!

Radionica je besplatna!
Maksimalan broj polaznika po terminu je 15. Prijave nisu obavezne, a sudjelovati možete u bilo kojim od ponuđenih termina, nije obavezno sudjelovanje u svim terminima.

Termini su petkom, subotom i nedjeljom:

1., 2. i 3.12.2023. od 10 do 13 sati
1., 2. i 3.3.2024. od 10 do sati

Mjesto:
Klub Močvara, Trnjanska struga 34

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na mail leo@mochvara.hr ili na broj 091 731 0157.

Program je dio projekta Nezavisno Trnje: Nezavisna kultura i umjetnost Trnjanima, kojeg Udruženje za razvoj kulture „URK“ provodi u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade u sklopu programa Kultura i umjetnost u zajednici, financiranog od Grada Zagreba.

Kazalište Radionica drama fifty