Metal koncert: I am Morbid, Embryo, Attitudes to Human Extinction
Utorak 8.8.2023.
vrata 20:00
početak 21:00

Abyssal Booking i Nasty Events vam s iznimnim zadovoljstvom i još većom srećom predstavljaju još jedno otvaranje vrata pakla uz nevjerojatnu death metal poslasticu!

I AM MORBID (SAD)
Web: Facebook

David Vincent i Pete Sandoval nam dolaze odsvirati stvari s prva četiri Morbid Angel albuma. Dakle, David Vincent i Pete Sandoval nam dolaze odsvirati stvari s prva četiri Morbid Angel albuma. Altars of Madness, Blessed are the Sick, Covenant i Domination. Ove godine slave 30. godišnjicu Covenanta te povodom iste godišnjice rade turneju po Europi. Covenant je treći album po redu i jedan od najprodavanjijih death metal albuma ikada. S Covenantom su zakoračili u mainstream, te tako postali prvi death metal bend kojemu se to desilo. Vincent i Sandoval su također svirali na jednom od najboljih grindcore izdanja ikada, a to je Terrorizerov World Downfall. Terrorizer se raspao jer je David Vincent regrutirao Petea Sandovala da postane član Morbid Angela, a pokojni Jesse Pintado se nakon raspada pridružio Napalm Deathu te napravio s njima Harmony Corruption te nastavio i dalje s njima nizati vrhunske albume. Nevjerojatno je koliko legendarnih situacija se u tih par godina dogodilo i koliko death metal i grindcore kao žanrovi duguju ovim ljudima. Neopisivo nam je drago što ih možemo dovesti u goste u Močvaru da nam upravo daju taj dašak najljepšeg i najklasičnijeg death metala iz vremena kada su oni bili klinci koji su samo htjeli svirati brzo.

David Vincent – bass/vokal
Pete ‘Commando’ Sandoval – bubanj
Bill Hudson – gitara
Richie Brown – gitara

ATTITUDES TO HUMAN EXTINCTION (Koprivnica)
Web: athedeathmetal.com, Facebook

Manijaci iz Koprivnice i Novog Marofa, pojačani s basem iz Zagreba su na sceni postavili benchmark za ljestvicu iznad. Kada padnemo u bezdan kao u raku, grčevi će nam šake gustom sluzi močiti, a žile na glavi će od nabreknutosti popucati.

2020. su izbacili van Rotten EP i oduševili nas sve. Dolaze repetirani, a ispucat će solidnu količinu distorzije i blastova rafalnom paljbom direktno vam u glavu. Naravno, radi toga i dolazite.

EMBRYO (Italija)
Web: Facebook

Metalci iz Italije, aktivni od 2000. Iza sebe imaju ukupno 5 cjelovečernjih albuma, a na posljednjem im je u gostima bio George Kolias (Nile).

Roberto Pasolini – Vokal
Eugenio Sambasile – Gitara
Simone Solla – Klavijature
Gabriel Pignata – Bass
Michele Soglia – Bubanj

▬▬▬
Early bird u prva dva tjedna prodaje: 23 €/173,29 kn
Pretprodaja do 7.8.2023. u 23:59h: 27 €/203,43 kn
Na dan koncerta: 30 €/226,04 kn
Upad je besplatan mlađima od 18 godina.
Uskoro objavljujemo više informacija o prodajnim mjestima.

Koncert organiziraju Abyssal Booking & Nasty Events.

Facebook event

Koncert