Prvi dan proljeća uz Cura i Dečko & Manmachine
Utorak 21.3.2023.
vrata 20:00
početak 21:00

Naša potreba za odbacivanjem viška odjeće i strast za neobuzdanim plesom su učinili svoje. Dostojanstveno ćemo pozdraviti niske temperature. Stoga, smo za  prvi dan ovog svima dragoga godišnjeg doba nabacili svegeneracijsku žurku syntheva i ravea. Prvi dan proljeća nam stiže, a slavlje će uveličati:

MANMACHINE (Zagreb)
Web: Bandcamp, Facebook

U eri kada se zvuci 80′-tih vraćaju na svim razinama, Goran Uroić i njegov Roland XP50 zvuče kao veteranska priča koja nikad nije niti izgubila na snazi. Sve što treba znati o snythpopu je naučio  davnih dana, a nastup u Močvari se već nije dogodio neko vrijeme. Njegovi su albumi od početka 2000′-tih do danas ispunjeni plesom i zabavom, dok su istovremeno sentimentalani i kinematičani. Stoga, pozdravimo jednu od rijetkih konstanti lokalne sintisajzer scene.

CURA I DEČKO (Zagreb)
Web: Bandcamp, Facebook

Oni su Vanesa i Ivan, dvojac koji svoj glazbeni put vidi i kao produžetak vlastitog odnosa u kojem se performativno stapaju s publikom dok istovremeno razvaljuju bine diljem grada i šire. Mogli ste ih čuti na prosvjedima, u kazalištu, u klubu. Njihova je mjuza miks analognog i digitalnog, buke i pop kulture, snenih zvukovnih pejzaža koji se bez problema pretvaraju u najbolji rave. Glazba ne poznaje granice, a zagarantiran izlazak iz komfor zone, ples s noge na nogu i trbuh pun smijeha su ono što “curu i dečka” čini najučinkovitijim elektro-trubadurima u službi hrvatskog naroda.

▬▬▬
No to nije sve! Kako bi ovaj dan bio još upečatljiviji, od 20 do 22h donosimo “happy hour” na sve rakije (1€), gintonic (1,10€) i točenu Žuju 0,5 (1,10€). Ovime želimo motivirati vaše plesne nagone puno više nego inače. Izvođači će biti na podu, među svima nama kako bi energija bila na vrhuncu i postojana cijele večeri. Stoga okružimo ih veseli i spremni na ples.

Dresscode: rave/glitter/cvnt

▬▬▬
Upad u pretprodaji 5€/37,67 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 7€/52,74 kn

Facebook event

koncert