Search
Close this search box.
Psihodelični stoner rock koncert: Psychlona, Rifftree, Dune Temple
Četvrtak 11.5.2023.
vrata 20:00
početak 21:00

Novo izdanje ZGen-a uz posebne goste iz Engleske – Psychlona, i dva mlada zagrebačka stoner doom benda – Rifftree i Dune Temple!

PSYCHLONA (Velika Britanija)
Web: Facebook, Spotify

Psychlona je bend nastao u Bradfordu u ljeto 2016. kad su se okupili momci iz raznih bendova i započeli ovu vrlo zanimljivu priču. Njihov zvuk može se objasniti kao mješavina punk i desert rocka, uz prstohvat hard rocka i psihodelije 60-ih i 70-ih. I sve ono između. Dosad su izdali tri vrlo zapažena albuma: Mojo Rising (2018.), Venus Skytrip (2020.) i najaktualniji Palo Verde koji je svjetlo dana ugledao u kolovozu 2022. Njemu je Powerplay Magazine dao ocjenu 10/10, dakle definitivno vrijedi doći poslušati ove momke u Močvaru. Bit će lijepo!

RIFFTREE (Zagreb)
Web: Facebook, Bandcamp, Instagram, Spotify

Mladi, bučni dvojac, štovatelji fuzza i glasnoće, Rifftree, začeti su i uzgojeni u zagrebačkom podzemlju 2018. godine. Nakon sviranja po zadimljenim garažama i lokalnim klubovima po Hrvatskoj, izlaze na površinu i izdaju istoimeni EP početkom 2022. godine. Definiraju ih tvrdi riffovi, psihodelični zvukovi te more fuzza koje baca u trans.

DUNE TEMPLE (Zagreb)

Dune Temple mladi je zagrebacki bend nastao 2023. godine. Projekt je zapravo “super grupa” dva zagrebacka mlada benda (tereta i nekrofilanih paprika). Dune Temple uglavnom svira psihodelicni stoner doom, te su im glavne inspiracije bendovi poput Sleep-a i Bongzille. Posebnu ulogu u stvaranju svog zvuka te tehnicke i moralne podrske ima bend Rifftree koji su uveli tek stvoren bend na scenu.

▬▬▬
Upad u pretprodaji do 10.5.2023. u 23:59h: 8 €/60,28 kn
Upad na dan događanja:  10 €/75,35 kn

Povrat ulaznica za koncert Somali Yacht Cluba se mogu od 20. travnja, ostvariti na pretprodajnim mjestima gdje su i kupljene. S već kupljenim ulaznicama moći će se ući i na ovaj koncert.

Koncert organizira Hangtime Agency.

Facebook event

Koncert