Sajsi MC + Tijara i DJ BKO
Friday 22.12.2023.
doors 20:00
starts 21:30

Proslavljena srpska reperica nakon duge četiri godine vraća se u Zagreb i po prvi put nastupa u Močvari!

SAJSI MC (Srbija)
+ TIJARA I DJ BKO (Srbija)
Web: Facebook, Instagram, Youtube, Spotify, Bandcamp

Mnogi reperi misle da su provokativni, ali za sve njih Sajsi je još uvijek papa – jedini papa koji radi Papanikolau test. Nakon što se proslavila hitovima “Mama”, “Antifa kučke” i “Nadrkano hodanje”, ova pokvarenica ostvarila je i niz zapaženih suradnji s Krankšvesterom (“Liz Taylor”, “Sasha Gray”), Severinom (“Silikoni”), sablaznila tlakaše i oduševila svoju vjernu queer publiku hitom Kod tvoje devojke, a bure reakcija zapalila je i nedavnom suradnjom s Jelenom Karleušom te pjesmom “Ringe Jaja”, za koju je 2023. osvojila MAC Award za najbolju hip hop numeru.

Sajsi je još uvijek jedna od rijetkih žena na regionalnoj rap sceni,  ali i među njima je potpuno jedinstvena pojava – kuma Prajda s diplomom fakulteta političkih znanosti, prekaljena je slam pjesnikinja s jedinstvenim flowom koji je prepoznatljiv i kada njezine tekstove izvodi netko drugi, kao u novoj hit pjesmi “Block!” Jelene Karleuše. Block!, kao i Sajsina “Ringe Jaja” tematizira suvremeni užas neželjenih dick picova u njezinom brutalnom (i brutalno duhovitom) stilu. Moć i nemoć, bilo politička bilo seksualna, jedna je od glavnih okosnica njezina opusa – i na bini i na traci ona je dominantna, ali i empatična kada je njezina empatija zaslužena.

Njezine beskompromisne i britke rime vokalno upotpunjuje njezina sestra Tijara, a DJ BKO prati ih tvrdim klupskim beatovima od kojih gori tlo pod nogama.

Svaki njezin nastup je event, a kako izgleda maksimalna noć za minimalnu dnevnicu prisjetite se u Močvari 22. prosinca.

▬▬▬
Upad u pretprodaji: 12 €/90,41 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 15 €/113,02 kn

Facebook event

Concert