Rasprodano: SRCE 666 by House of Flamingo
Friday 24.11.2023.
doors 20:00
starts 22:00

Pakao je prazan i svi vragovi su ovdje.

Nakon dvije rasprodane izvedbe showa SRCE 666 ranije ove godine, House of Flamingo pred svoju vjernu publiku donosi treću i četvrtu izvedbu – 24. i 25. studenog u klubu Močvara!

Ovogodišnje izdanje S.R.C.E. showa prati rezidentni akronim HoF kolektiva – Spazam Orgazam, Roxanne, Colindu Evangelistu i Entity u prokleto zabavnom scenskom iskustvu za kojeg se vrijedi opet spustiti do devetog kruga pakla. Čak i vama koji ste uz nas bili na prethodnim izvedbama – jer u showu će se pronaći i pokoji prethodno neizvedeni act.

I ovog se puta show održava u dvije večeri, svaka sa strogo ograničenim brojem posjetitelja, kako bismo osigurali maksimalno ugodno iskustvo izvedbe, ali i uz dvostruki afterparty koji će biti dostupan za sve zainteresirane. Kako bi se rasplesale s vragom na blijedoj mjesečini brinu VSNA (petak 24.) i Elena Mikac (subota 25.)!

Za više informacija o događaju pratite društvene mreže u narednim tjednima.

▬▬▬
Upad: 17 € (rasprodano)
Upad za afterparty od ponoći: 3 €

Sve oko tebe je grijeh ako na vrijeme zgrabiš ulaznicu na Core Event online platformi. Early bird ulaznice ograničenog su broja i dostupne do isteka zaliha.

VAŽNO: Kupljena ulaznica vrijedi samo za jednu večer izvedbe, onu koja je na njoj naznačena! S istom ulaznicom neće biti moguće ući na obje večeri izvedbe.

Pri kupnji ulaznica moguć je delay od nekoliko sati s dostavom potvrdnog maila u vaš inbox. Provjerite svoje spam foldere nakon kupovine. Sve eventualne tehničke probleme s kupljenim ulaznicama (neispravno generirani kodovi, nepristigle ulaznice na mail 24h nakon kupovine i sl.) možete komunicirati direktno s dragom i pouzdanom korisničkom službom naših Core Event partnera putem njihovog weba.

S.R.C.E. 666 dio je godišnjeg programa kolektiva House of Flamingo koji se održava uz sufinanciranje Ministarstva kulture i medija RH te Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba. House of Flamingo korisnica je razvojne podrške za organizacije Zaklade Kultura Nova. Logističku podršku događaju pružaju Udruženje za razvoj kulture “URK”/Klub Močvara i Vox Feminae.

Facebook event

Party