• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2019.
PUSČPSN
1234
5678911
1213141518
19212225
26272829 
       

ProgramSRIJEDA 30.01.2019. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:30

ZAČARANA MOČVARA: PARK SESSIONS

MARK ELLIOT CHANCE (Karlovac), ICHABOD (Zagreb), MARTIN LADIKA (Karlovac), MIRIAM (Zagreb), MAR (Zagreb), KOZJAK (Zagreb), THE SOUNDSET (Zagreb)


upad: 0 KNU 2019. godinu ulazimo s promoviranjem kantautorske scene koja buja i buja. Prva zimska Začarana Močvara pripada predstavljanju projekta Park Sessions.

Projekt je nastao u Karlovcu 2013. dok je autor Pavle Kocanjer još bio u srednjoj školi, i htio je pokrenuti karlovačku glazbenu scenu, a danas se proširio i na Zagreb gdje studira. Sam dogovara, snima i montira, i jedina beneficija mu je da u tome uživa u potpunosti. U fokusu su akustične live svirke. Počeli su sa sessionima u parkovima prema čemu je projekt i dobio ime, a danas su lokacije različite i maštovite - od dnevnih boravaka u stanovima, snježnih livada, mostića iznad nabujale rijeke, do vrha zgrade ili polja na selu. Do sada je snimljeno preko sedamdeset videa, s oko 35 različitih izvođača od čega je 18 izvođača snimljeno prošle godine. Projekt je u punom zamahu i poziv je otvoren svima koji su zainteresirani biti dio ove lijepe priče.

U ovoj večeri ćemo imati priliku uživati u projekcijama nekoliko glazbenih spotova snimljenih na različitim lokacijama, a večer će dodatno začiniti i oni koji su se našli u samim Park Sessionima.

Kantautorice i kantautori koji će svirati za vas i predstaviti po nekoliko svojih pjesama su:

MARK ELLIOT CHANCE (Karlovac)
Raste u Karlovcu više od tri desetljeća, koliko i svira. Njegove autorske pjesme su na engleskom jeziku, a progovaraju o svemu što je inspirativno za njega, najčešće o smrti, emocijama i prirodi. Plan mu je jednostavan: svirati i snimati!

ICHABOD (Karlovac)
Mladi kantautor koji nam dolazi iz Karlovca. Ne skrivajući svoje korijene u folk glazbi, pjesme koje snima zadržavaju svoju akustičnu bazu koju krasi aranžmanima inspiriranim duhom pop glazbe 60-ih godina prošlog stoljeća.U pripremi je cijeli album uz pratnju benda.

MARTIN LADIKA (Karlovac)
Još jedno ime s bujajuće karlovačke scene. Na Park Sessionsima se predstavio s nekoliko autorskih pjesama na hrvatskom jeziku. Pjesme su klasičan folk sa dodirom karlovačkog podneblja te će ih premijerno izvesti za zagrebačku publiku.

MIRIAM (Zagreb)
U folk-rock stilu izvodi autorske stvari. Svirala po bircevima, pubovima, pokojem festivalu i underground radijima na relaciji Zagreb – London. U jesen 2018. izbacila svoj prvi EP "Heavyless".

MAR (Zagreb)
Indie kantautorica koja se izražava skladajući melankolične tekstove i melodije.. Svira već 8 godina, a trenutno radi na autorskom albumu. Na njenu glazbu su jako utjecali The Lumineers, Jake Bugg, Tracy Chapman, Elvis i Nirvana.

KOZJAK (Zagreb)
Njegove pjesme su pretežito balade na engleskom jeziku. Glas, gitara i lagane pjesme zaraznih pripjeva i sanjive atmosfere su sve što donosi sa sobom na pozornicu. Trenutno priprema EP kojim će se predstaviti javnosti i doprinijeti hrvatskoj kantautorskoj sceni.

THE SOUNDSET (Zagreb)
The Soundset je glazbena vizija u nastanku trenutno ostvarena u okviru akustičnog dua kojeg čine Martina Huzanić i Dario Pek. Pjesme koje stvaraju su na engleskom jeziku, a nastaju pod utjecajem okoline, ljudi i svakodnevice koja ih okružuje.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.
Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a. 

više na facebooku

Slični događaji

UTO 17.09PODRŽI SCENU!: LEGS, TTI-21, VALENTINA Više