• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2019.
PUSČPSN
1234
5678911
1213141518
19212225
26272829 
       

ProgramPETAK 01.02.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 40/50 KN

VRELO ZVUKA

CINKUŠI (Zagreb), DJ EMIR (Dubrovnik)


Upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Kupi ulaznicu online

Ulaznice u pretprodaji potražite na prodajnim mjestima Entria.Koncert Cinkuša, koji se trebao održati 28.12.2018., zbog bolesti je odgođen za 1.2.2019.

Ukoliko vam novi datum ne odgovara i želite povrat novaca od ulaznica, pošaljite zahtjev na reklamacije@entrio.hr.

Napomena: Povrat novaca moguć je od 3.1.2019. do 28.1.2019. Kupci koji su kupili ulaznice u jednom od Entrio outlet-a, povrat mogu dobiti isključivo u istoj poslovnici gdje su i kupili ulaznice.

 

CINKUŠI (Zagreb)
Web: cinkusi.hr

Dobre navike ne treba mijenjati, a Cinkuši su svakako jedna od njih. Prije nešto više od godine dana Cinkuši su u Močvari napravili veliku feštu, a i sada će sve sigurno biti na nivou. Kako i ne bi kad Cinkuši ne znaju za ništa drugo!

Predstavljati Cinkuše gotovo da nema potrebe. Ova sjajna etno grupa već 20-ak godina svojom koncertima i albumima uveseljava velikobrojnu publiku, a svako druženje s njima donosi neku novu dozu oduševljenja. Lani su u Močvari predstavljali album "Krava na orehu", a sada ga dolaze još jednom odsvirati, kao i sve one prethodnike koji su s godinama dobili kultni status.

Iako je to teško tvrditi, pogotovo kada se uzme u obzir da je "Špiritus Sanctus" remek djelo, "Krava na orehu" je najzreliji album Cinkuša. Dokaz tome je činjenica da su pjesme s njega već sjajno prihvaćene od strane publike, a kritika je bila oduševljena njime. Praktično nema recenzije koja nije bila u hvalospjevima, a posebno priznanje Cinkuši su dobili pojavljivanjem na najvažnijoj svjetskoj world music top listi - World Music Charts Europe, kao i u činjenici da je ovaj album puštan na radijskim postajama diljem svijeta.

Svi oni koji su barem jednom bili na koncertu Cinkuša znaju kako će to izgledati - očekuje nas beskompromisni nastup benda koji je muzikom možda etno bend, ali je stavom i izvedbom itekako punkerski. Cinkuši su jedan od rijetkih bastiona hrvatskog etno izraza kojim pogađaju sve generacije - od najmlađih do najstarijih, od ljubitelja klasične, jazz, narodne ili starogradske glazbe, do poklonika rocka, punka i alternativne glazbe. Na njihovom koncertima redovito vlada atmosfera snažnog doživljaja radosti i života, katarze, delirija i transa koji podjednako vibrira između publike i glazbenika zahvaljujući energičnim nastupima koji su redovito prošarani humorom, samoironijom i nevjerojatnom nonšalancijom kakvu ima rijetko koji bend s ovih prostora.

DJ EMIR (Dubrovnik)
Nakon koncerta održat će se etno/world music party s plesnom glazbom iz cijelog svijeta by DJ Emir (Izvorišta/Vrelo zvuka). 

Vrelo zvuka je projekt Močvare posvećen promociji etno/world music/tradicijske glazbe koji se odvija pod umjetničkim vodstvom Emira Fulurije.

više na facebooku

Slični događaji

ČET 05.09GARAŽNI PUNK ROCK SPEKTAKL: RADIOACTIVITY, BAD SPORTS, NEON LIES, STIDNICE Više
SUB 07.09BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
SRI 11.09ŽIVA MUZIKA: HTRK, IGEN, DJ MORMORSMOR Više
UTO 17.09PODRŽI SCENU!: LEGS, TTI-21, VALENTINA Više
ČET 19.09POST METAL GIG: LVMEN, SBLXN Više