• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
    
       

ProgramSRIJEDA 12.02.2020. • VRATA 19:00 • POČETAK 19:30

TURBINA - TURBO TRIBINA

PAMELA - POETRY and MUSIC EQUALS LEGENDARY ART


upad: 0 KNKako zvuči poezija uz glazbenu pratnju? Što je bilo prvo - poezija ili glazba? Kako to izgleda i zvuči kada Pamela spakira kofere i ode u Njemačku na novi Erasmus+ projekt i koji su daljnji planovi projekta? To su samo neka od pitanja na koje ćemo odgovarati na tribini u Močvari, 12. veljače uz neizostavne nastupe i open mic s početkom u 19:30.

Pamela Evolution je razmjena mladih održana u Bremenu, 28.10. - 07.11.2019. u sklopu programa Erasmus+. Ovaj event je organiziran u suradnji grupe mladih koji su dugogodišnji predstavnici udruge Ocean znanja, hrvatskog partnera na projektu.

Kao i do sada, naš je cilj pružiti neafirmiranim umjetnicima platformu na kojoj mogu izložiti svoje talente i vještine te ih spojiti s drugim vidovima umjetnosti.

Za one koji to još uvijek ne znaju, PAMELA je akronim za Poetry and Music Equals Legendary Art, te predstavlja večeri čitanja poezije uz improviziranu glazbenu pratnju benda The A!, a posebna gošća večeri je kantautorica Dienne.

Kao i svakog puta, kako bismo stvorili tu umjetničku magiju, potrebni ste nam upravo vi.

POZIV KREATIVCIMA!
Pjesnici i pisci kratke proze pošaljite nam vaše amaterske, poluamaterske ili profesionalne radove na hrvatskom ili engleskom jeziku. Podijelite svoje talente i vještine s ljudima iz drugih sfera umjetnosti te širom publikom.

KAKO SE PRIJAVITI:
Na e-mail: pamela.kontakt@gmail.com
Prijave traju do 08.02. do kraja dana.

Za sve vas koji umjetnost više volite slušati i gledati dođite i sudjelujte kao publika/podrška/kritika.

Veselimo se vašem dolasku! 

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.