• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
29    
       

ProgramPETAK 11.09.2020. • VRATA 20:30 • POČETAK 21:00 • KRAJ 02:00 • UPAD 30/50 KN

SWAMP UP RIJEKA!

Mjesto događanja: Exportdrvo, Rijeka

ABOP (Zagreb), LOVELY QUINCES (Split), NEMANJA (Pula), FLIP FLOP FATALITY (Rijeka)


upad u pretprodaji: 30 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

VAŽNA NAPOMENA: Ulaznice su personalizirane i neprenosive. Ulaz je moguć jedino uz važeći dokument sa slikom. Broj ulaznica je ograničen.

Kupi ulaznicu onlineUdruženje za razvoj kulture “URK”/Klub Močvara i Distune Promotion predstavljaju:

SWAMP UP RIJEKA!
Alternativni glazbeni ho-ruk u godini Kulture!

Iza naziva Swamp Up Rijeka! krije se cjelovečernji open air koncert renomiranih domaćih alternativnih bendova. Riječ je o originalnim glazbenicima koji unose svježinu, skloni su eksperimentiranju, a njihov respektabilan svirački staž zalog je kvaliteti nastupa. Riječku, ali i širu publiku ispred Exportdrva, u petak, 11.9. očekuje različit miks žanrova kojeg isporučuju zagrebački ABOP i Lovely Quinces, riječki Flip Flop Fatality te pulsko-zagrebački nemanja.

Obogaćivanje kulturne ponude u posebnoj godini za grad Rijeku, kao i povlačenje glazbenih paralela između Zagreba i Rijeke ili još preciznije, ono što je klub Močvara gradio na obalama Save, Rijeka je na obalama Rječine živjela, glavne su odrednice programa koji je nastao specijalno za ovu priliku, riječku titulu Europska prijestolnice kulture.


ABOP (Zagreb)
Zagrebačka grupa ABOP u Rijeku stiže na krilima svog zadnjeg albuma "△" (aka Delta). Energična live electronica koju izvode na pozornici, svom prirodnom staništu, priskrbila im je titulu intrigantne i uzbudljive pojave na domaćoj sceni čiji nastupi garantiraju ekstatičan spektakl svjetskog kalibra.

LOVELY QUINCES (Zagreb)
Lovely Quinces još je jedno ime poznato riječkoj publici, no ovoga puta ne Dunja Ercegović dolazi sama. Naime, okupila je sjajan bend kojeg čine članovi bendova She Loves Pablo i Punčke pojačani Markom Mrakovčićem. Iza sebe imaju EP prvijenac kojeg s nestrpljenjem čekaju za živo predstavljanje. Svakako treba istaknuti da će to biti premijerni nastup u Rijeci, ali i treći nastup benda uopće pred publikom.

NEMANJA (Pula)
Pulski glazbenik Luka Šipetić pod pseudonimom nemanja stiže s "friškim" studijskim izdanjem "Cosmic Disco". Album nadahnut drevnom "Tibetanskom knjigom mrtvih" te zvucima thai funka, italo disca, chicha cumbije, anatolijskog rocka, duba i afrobeata savršeno se uklopa u koncertni ambijent.

FLIP FLOP FATALITY (Rijeka)
Naravno, poseban set pripremaju i trio Flip Flop Fatality, trenutno jedan od najboljih riječkih bendova, koji stvaraju neobičan miks psy math rocka s noiseom i ambijentalnim ugođajem.


Vizualni identitet potpisuje studio za grafičko oblikovanje Vizualab iz Zagreba.

Swamp Up Rijeka! zajednički organiziraju zagrebački URK/Klub Močvara i riječki Distune Promotion u okviru službenog kulturnog i umjetničkog programa projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite općeg zdravlja, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačana osobna higijena, fizička udaljenost te nošenje zaštitnih maski, dok će se na ulazu posjetiteljima mjeriti temperatura te potvrđivati istinitost datih podatka za ulaznice.

više na facebooku

Slični događaji

ČET 24.09MARKO I DARKO - IZLOŽBA PLAKATA I KONCERT: MARKO I DARKO, ŠTAJNER BEND Više
NED 27.09JEDINSTVENA VRTNA ZABAVA: JONATHAN, THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS Više
PON 24.05POST ROCK KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.