• A
  • A

Kalendar

SRPANJ 2019.
PUSČPSN
123
814
1516171821
2224262728
293031    
       

ProgramPONEDJELJAK 23.04.2018. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 30 KN

SUBVULTURES FEŠTA PATNJE

LEECHFEAST (Slovenija), NEGATIVE SLUG (Zagreb), LEFT TO STARVE (Karlovac)


upad: 30 KNLEECHFEAST (Slovenija)
Web: Bandcamp

Nekada doomy sludge, a sada sludgy doom - najuvjerljiviji regionalni bend po pitanju sporine napokon će potegnuti i u Čvaru. Doduše, teško ih je više i zvati slovenskim bendom s obzirom na raseljenost članova no koga uopće boli briga za granice, ove momke s anarho backgroundom sigurno ne. Napokon je svjetlo dana ugledao i njihov novi, tek drugi LP na Dry Cough Recordsu i pobrao dosta hvalospjeva. U svakom slučaju, ne bi uopće bilo pametno propustiti ih na ovome touru jer stvarno rijetko sviraju a još se rjeđe spuštaju u naše beznadne krajeve.

NEGATIVE SLUG (Zagreb)
Web: Bandcamp

Skoro pa rezidencijalni Močvarni bend, ali kvragu, ponavljati bend je skroz prikladno za repetitivnu prirodu žanra kao što je sludge. I to kontinuirano sve bolji i prljaviji sludge koji kombinira razvaljenost Eyehategoda ili Iron Monkeyja i hladnu tugu Crowbara i srodnih im bendova iz metaliziranijeg spektra scene. Momci sve češće sviraju i po Europi, valjda će uskoro i neki tour pasti, a priča se i o nekom izdanju s više ne tako novim bubnjarem.

LEFT TO STARVE (Zagreb/Karlovac)
Web: Bandcamp

Mračni crust'n'roll ala Cursed koji sve više naginje na nekada prije dosta zapostavljen sludge s obzirom na ime benda. Nije ih već neko vrijeme bilo u kaljuži Močvare, a momci su u međuvremenu jedan od aktivnijih lokalnih bendova po pitanju touranja, pa pročekirajte što se sve novoga skuhalo u kanalizacijma Kvatrića i Europe.

više na facebooku

Slični događaji

ČET 25.07SUBVULTURES FEŠTA PATNJE: BIRDS IN ROW, HEAVY HEART, CHAVIRÉ, PATH OF CESTODA Više
ČET 19.09POST METAL GIG: LVMEN, SBLXN Više
SRI 16.10STONER DOOM KONCERT: UFOMAMMUT Više
UTO 05.11DOOM GIGČINA: CONAN, SIXES, UN Više
PON 18.11METAL KONCERT: MOONSPELL, ROTTING CHRIST Više