• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
    
       

ProgramPETAK 14.02.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 50/70 KN

SRCE TV BY HOUSE OF FLAMINGO

HOUSE OF FLAMINGO (Zagreb)


upad u pretprodaji: 50 KN na dan događanja: 70 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite u Octopus Piercing & Tattoo studiju, Ivana Gundulića 31. Pretpostavljamo da vam je već puna kapa medijskog prostora koji je do nedavno bio zatrovan ridikuloznim političkim previranjima i političkim ličnostima. Srećom, House of Flamingo vam 14.2. dolazi u pomoć kako bi vaše televizijske ekrane ispunio zabavom, smijehom i ličnostima koje taj medijski prostor uistinu zaslužuju. Po četvrtu vas godinu za redom pozivamo na naš anti-valentinovski spektakl S.R.C.E. Ovogodišnji program koji vam pripremamo natjerat će vas da daljinski upravljač ostavite na stolu i ne šaltate kanale u potrazi za boljim sadržajem.

Kao i svake godine program predvode svima dobro poznate i drage TV ličnosti Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity. Tradiciju našeg S.R.C.E. programa dakako nastavljaju točkama i izvedbama u duetima koji će vas još jednom podsjetiti da bez timskog rada nema uspjeha, a da ljubav i partnerstvo dolazi u milijun boja i oblika na svim programima i radijskim frekvencijama. Ove im se godine također pridružuje i naš polia-morični plesni sastav Flamboyance dance crew koji će jutarnje zagrijavanje Vesne Mimice potisnuti u još dalji zaborav!

Kako bismo ovaj slobodni i neograničeni TV program učinili potpunim za vas smo pripremili i popratni DJ program. Naš ljubavni odnos s kolektivom Deep'n'Delicious već je dobro poznata stvar. Ono što je novost je to da će za vas trake i plesne ritmove birati upravo njihov romantični tandem Bronski i Ani, koji će svoja DJ umijeća po prvi puta pokazati pred našom publikom.

Kamera 1 spremna! Kamera 2 spremna! Počinjemo za 3...2...1… AKCIJA!

Program S.R.C.E. TV potpisuje najružičastija umjetnička kuća House of Flamingo, uz logističku potporu URK Močvara, Prostora rodne i medijske kulture K-Zona/Šesnaestica, Octopus piercing & tattoo studija. 

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na ask.flamingo@gmail.com.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.