• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2019.
PUSČPSN
238
910111215
16171822
2324252629
30     

ProgramNEDJELJA 21.04.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 20:45 • UPAD 50 KN

RITUALNO AVANGARDNI BLACK/DEATH METAL GIG

IMPERIAL TRIUMPHANT (SAD), MORD'A'STIGMATA (Poljska), ZLOBNIK (Šibenik)


upad: 50 KNSUBSONIC EVENTS PREDSTAVLJA:

IMPERIAL TRIUMPHANT (SAD, Avangarde black/death metal)
Urbano propadanje, filozofija, futurizam, povijest... sve su to teme kojih se dotiče Imperial Triumphant. Od početaka pa do danas su pokazali popriličnu zrelost u pisanju glazbe koja je genijalan spoj avangardnog black metala s tehničkim death metalom. Od 2005. godine pa do danas izbacili su 3 full length izdanja i nekolicinu EP-eva, a u Močvaru nam dolaze promovirati svoj zadnji album "Vile Luxury"! "We portray this great juxtaposition between high society luxury coexisting with absolute filth and urban decay." Nema se tu više ništa za nadodati, bend vrijedan pažnje.

MORD'A'STIGMATA (Poljska, Ritual/post-black metal)
Ovaj bend je još jedan dokaz da Poljska underground scena kontinuirano izbacuje jedne od najboljih bendova ekstremnih metal žanrova. Apsolutno mizantropični i negativni stavovi ukombinirani s atmosferičnim i ritualnim elementima čine ovaj bend još posebnijim. Iza sebe imaju 4 full length izdanja i svako izdanje krasi posebna doza mizantropije i spiritualnosti. "The band has shunned all stylistic limitations right from the very beginning, being a ride into the palest corners of the void." Ni tu ne bi ništa više dodavali.

ZLOBNIK (Šibenik)
Domaći black metalci iz Šibenika novo su ime na sceni sa ekipom koja već ima staža, a svojim albumom "Zlobnik" su odmah u startu pokazali da je taj staž velik i da možemo očekivati samo vrhunske svirke!

Klub Močvara nije organizator događaja. Za dodatne upite javite se na subson.events@gmail.com.

više na facebooku

Slični događaji

PET 20.03DEATH METAL GIG: VADER, CHRONOSPHERE, DEFILED, FALLCIE Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.