• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2018.
PUSČPSN
3
510
14
1924
2528 
       

ProgramNEDJELJA 28.05.2017. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 35 KN

POST PUNK EKSPLOZIJA

SIEVEHEAD (Velika Britanija), MODERN DELUSION (Zagreb), RED GAZE (Austrija), DAVE PHILLIPS (Švicarska)


upad: 35 KNDOOMTOWN RECORDS & WOLFBAD SQUAD PREDSTAVLJAJU:

SIEVEHEAD (Velika Britanija)
Web: Bandcamp

Izašli su ne tako davne 2014. godine iz košnice agilnog sheffieldskog label/bookinga "Kids of the lughole", a u tri godine egzistiranja i motanja u dubokom DIY undergroundu, uspjeli su izbaciti demo kazetu, dva singla i jedan LP. Kako to obično bude s produktivnim bendovima, poprilično su aktivni i s koncertima, jer su u ni tri godine uspjeli prošarati dobar dio kugle zemaljske, a i ono najvažnije, napokon su se odlučili ukazati u ovim krajevima!

Ono što stilski izlazi iz ovog moćnog tria bilo bi najjednostavnije opisati kao melankolijom zavijen vozeći punk rock s mračnim post punk/goth prizvukom. Ukoliko još niste imali prilike provjeriti bend, svakako preporučamo načimanje s "Into The Blue", albumom koji će zasigurno za par desetaka godina imati status klasika. I ne, uopće ne pretjerujemo, jer u vremenu dok se x bendova očajnički trudi biti preslika nečeg iz prošlosti, na površinu isplivavaju nepretenciozne bendčine poput Sievehead koje potpuno neopterećeno rade kvalitetnu i pamtljivu mjuzu.

Ova turneja im je ujedno i promocija novog LP-ja za Static Shock records, a sudeći po malom privjuu stvari na bandcampu, bit će šarolika bomba!

MODERN DELUSION (Zagreb)
Web: Bandcamp

E pa bilo je krajnje vrijeme da ih probudimo iz zimskog sna koji je već dobro zagazio u proljetni!

Nakupljena prašina s instrumenata napokon je obrisana, priča o snimanju novog materijala i dalje postojana, a prva gaža nakon poduže pauze je tu! Svima vama, koji ste uspjeli nekim čudom propustiti koncerte ovog benda, a mili su vam zvuci sintisajzera i živite taj punk, savjetujemo da to ovog puta ne učinite!

RED GAZE (Austrija)
Web: Bandcamp

Drugi koncert ikad svirali su prošle godine u Zagrebu s kompanjonima Cult Values, a u međuvremenu su izbacili demo i split kazetu s Rose Nebel. Muzički se opušteno brćkaju u Warsaw, Crisis i Fugazi vodama, a mi smo veoma sretni s činjenicom da u susjedstvu imamo još jedan novi bend kojem najbolje vrijeme tek dolazi!

DAVE PHILLIPS (Švicarska)
Web: davephillips.ch, Bandcamp, Soundcloud

Možda je nekima poznat kratkopostojani kultni noisecore/grindcore bend Fear of God. E pa, osim što je nekada davno osnovao taj bend, Dave stvara raznovrsnu, ali uvijek zajebanu i neugodnu buku već podosta godina, a ovu večer će se ukazati i u Močvari te ju nakon pankčine zaviti u crnilo i na koncu konca upropastiti.

Više na Facebooku

Slični događaji

PET 22.06RED HOT CHILI PEPPERS NIGHT: TRIFORCE CREW Više
UTO 26.06BEAT CITY & VESELA KORNJAČA PREDSTAVLJAJU OUTMUSIC FESTIVAL!: TOTAL REJECTS, LEO FISHHEAD, PARNEPAR, LJEPILO Više
ČET 05.07GIG TEŠKE PSIHODELIJE: ECSTATIC VISION Više
PET 06.07LAA PREDSTAVLJA: CIGARETTES AFTER SEX Više
UTO 10.07BEAT CITY & WOLFBAD SQUAD PREDSTAVLJAJU: DIRTY FENCES, SLOMING MOOPS, THE DEGS Više