• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramPONEDJELJAK 08.02.2021. • VRATA 20:15 • POČETAK 20:30

POPUNJENO: ZAČARANA MOČVARA: THE GENTLEMAN

THE GENTLEMAN (Koprivnica), THE GENTLEMAN (Koprivnica)


upad: 0 KN (poželjne donacije)

Besplatnih ulaznica za koncert više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub. Zbog velikog interesa The Gentleman će u Močvari održati još jedan koncert isti dan s početkom u 19 sati. Podsjećamo da je ovo sjedeći koncert, pa vas molimo da pri ulasku u klub čim prije zauzmete svoje mjesto, kako bi koncert mogao početi na vrijeme. 

THE GENTLEMAN (Koprivnica)
Web: Facebook, Instagram

"Gentleman" obično podrazumijeva uglađenog gospodina koji se prema drugima i prema svijetu odnosi na izuzetan način." stoji u početnom opisu na njegovoj službenoj stranici, a već nakon nekoliko taktova njegovih pjesama uspijevamo razaznati značenje takvog uvoda.

The Gentleman je svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Glazba koju stvara izuzetno je poetična, nositeljica čiste emocije i minimalizma, jednostavnosti u svojoj kompleksnosti, uz čvrstinu i melankoliju, a sve nam to isporučuje u svojim pjesmama koje je gotovo nemoguće svrstati u određeni žanr. U tome se krije ljepota, ali i velika intriga kojom nas je zarazio od svog prvog pojavljivanja na hrvatskoj glazbenoj sceni. U njegovim skladbama postoji doza privlačne mistike koja nas obuzima svakim novim slušanjem. Gentleman nas navodi da slušamo glazbu kao nekad, iznova puštajući pjesme bogate vokalnim, glazbenim i pjesničkim slojevima. U svojim koncertnim izvedbama koncipiranim u strukturu priče glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa pridajući pažnju kako akustičnim i sadržajnim tako i vizualnim dijelovima koncerta. Za svoj prvi album naziva "The Gentleman" dobio je odlične ocjene glazbenih kritičara iz cijele regije, te je njime osvojio srca publike. Održao je brojne koncerte u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske , te je nastupio na InMusic festivalu 2019. godine.

The Gentleman će u Začaranoj Močvari premijerno predstaviti svoj novi singl Hide & Seek s istoimenog nadolazećeg albuma koji će 9. veljače biti i službeno objavljen uz prateći videospot. Za vas je pripremio set pjesama s prvog albuma, no i neke od još neobjavljenih pjesama. Ako ste ljubitelji kantautorske nježnosti, lirske promućurnosti i ekspresivne ličnosti, zasigurno ćete uživati u glazbi The Gentlemana.

Začarana Močvara projekt je pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.
Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.
Koncert je organiziran u suradnji s Goethe-Institutom.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.