• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

TRAVANJ 2021.
PUSČPSN
24
56
131418
222425
2627282930  
       

ProgramNEDJELJA 28.03.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 20:00

POPUNJENO: CIRKUS U MOČVARI & KUM - KAZALIŠTE U MOČVARI

GENERACIJA X Y Z


upad: 0 KN (obavezne rezervacije)

Mjesta za obje izvedbe Generacije X Y Z su dupkom popunjena! Ali za one koje žele doći pogledati, a nisu uspjeli rezervirati mjesto za ove dvije izvedbe, imat ćemo ubrzo reprizu i nekoliko gostovanja.

*Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 22 h!Generacija: skupina ljudi koja živi u istom vremenskom periodu, povezuju ih dob, iskustva i afiniteti.

"Generacija X Y Z" profesionalna je predstava za sve uzraste koja se bavi temom generacija. Kroz predstavu pratimo tri mlade djevojke iz različitih generacija te njihove brige i nesigurnosti koje su nekad različite, a nekad iste.
Predstava se bavi 80-ima, 90-ima i 00-ima. Svaka od tih generacija ima svoje specifičnosti - glazbene žanrove, modne trendove, tehnološke inovacije i specifične probleme, no imaju i puno toga zajedničkog. Svaka generacija bori se s nekom vrstom egzistencijalne krize, životnim izborima i izazovima. Svaka prethodna generacija može i treba biti podrška onoj koja slijedi.
"Generacija X Y Z" jedinstvena je predstava koja spaja različite izvedbene umjetnosti - glumu, fizički teatar, ples, parkour i akrobacije i time je jedinstvena ovakva predstava za sve uzraste.
Predstava se može izvoditi i u vanjskim i unutarnjim prostorima. U parkovima, na igralištima, trgovima, kvartovima i svim prostorima koji žele primiti umjetnost.

Uzrast: 10+
Trajanje: 45 min

Autorski projekt: Marijana Matoković, Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Tihana Strmečki i Nina Horvat
Dramaturgija: Nina Horvat
Scenski pokret: Tihana Strmečki
Scenografija: Irena Kraljić
Kostimografija: Ana Mikulić
Oblikovanje zvuka i dizajn plakata: Marko Delić
Oblikovanje svjetla: Jasmin Dasović
Izvode: Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Marijana Matoković
Produkcija Teatar CIRKUS Punkt
Premijera: 20h, 27. ožujka, 2021. godine, Kazalište u Močvari

Predstava je sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i uz potporu Kazališta u Močvari.

U predstavi je odobreno korištenje autorske pjesme STAMPEDO, © grupe Stampedo ljubaznošću Croatia Recordsa/Tutico, pjesme MALO VREMENA, grupe Lollobrigida ljubaznošću MENART-a, pjesme AS THE DARK WAVE SWELLS, izvođača The Bambi Molesters, autora Dalibora Pavičića, ljubaznošću nositelja prava © Dancing Bear Publishing, ℗Dancing Bear.

Ulaznice se ne naplaćuju, ali primamo donacije.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.