• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2019.
PUSČPSN
34569
1013
1820
2530
       

ProgramUTORAK 20.11.2018. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:30

OTKAZANO: MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE

MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE (SAD)
Na našu veliku žalost Mirrors for Psychic Warfare turneja je otkazana.

Prenosimo obavijest Scott Kellya:
"I need to be home right now, I need to be a Husband, Father, and a Son. This requires me to stay home for a while, I will be back. But my mental health is not in a place where I feel I can be on the road right now."

Nadamo se ponovnom susretu sa sjajnim Scottom sljedećom prilikom!

 

MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE
Web: Facebook, Bandcamp

Dobro nam je poznata ona stara mudra izreka "svakog gosta tri dana dosta" i vjerojatno se i vi slažete s njom. No, kao i uvijek, postoje gosti kojima se iznimno radujemo, tužni smo kad odu i željno iščekujemo da nam se vrate. Scott Kelly (Neurosis) je zasigurno takav gost, miljenik domaće publike i uvjereni smo da ste i vi, kao i mi, sretni što nam se ponovo vraća. Nakon intimnih akustičnih izdanja, red je došao i na jedan od njegovih mnogobrojnih projekata – Mirrors for Psychic Warfare.

Scottu se pridružio Sanford Parker, poznat kao član bendova poput Buried At Sea, Nachtmystium, Correction House, Minsk i producent jednim Voivod, Eyhategod, YOB. Ovaj fascinantni duo 2016.godine objavio istoimeni debi album, a upravo im izlazi novi "I See What I Became", promocija kojeg nas očekuje u Močvari.

Scott ga opisuje kao eksperimentiranje s bukom, tišinom, kontrolom i agresijom u svim oblicima i formama. Ili kako to prekrasno opisuje rečenica iz promo materijala: "There’s nothing fun here, nothing but the cold of an autopsy followed by the heat of a crematorium." Pomiješajte najbolje od Godflesh, Skinny Puppy, Foetus ubacite klaustrofobiju, destrukciju, mračnu ambijentalu, šamanske rituale i dobit ćete Mirrors for Psychic Warfare. Otprilike.

Koncert će otvoriti Sanford Parker svojim solo nastupom i mračnim ambijentalnim elektronskim zvukovima povesti nas na putovanje kroz ljudsku psihu.

Uskoro objavljujemo više informacija o ulaznicama u prodaji. 

Više na Facebooku

Slični događaji

SUB 22.06STONER ROCK KONCERT: RED FANG Više
ČET 27.06METAL GIG: EMPIRE OF HELL, HELLION, NEKROINVERTED Više
PET 28.06SPACE DOOM RITUAL PSYCHE GIG: LA MORTE VIENE DALLO SPAZIO, SBLXN Više
SUB 06.07BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
UTO 09.07POST METAL GIGČINA: KOWLOON WALLED CITY, THE CANYON OBSERVER Više