• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2019.
PUSČPSN
34569
1013
1820
2530
       

ProgramNEDJELJA 30.09.2018. • VRATA 16:00 • POČETAK 16:00 • UPAD 20 KN

NK ZAGREB 041 BENEFIT PARTY

Mjesto događanja: Veliko dvorište Močvare & Močvara

DJ MARIO KOVAČ (Zagreb)


upad: 20 KN"Nedjelja popodne, nogometni dan" pjevao je Johnny s Azrom, red je da ga i mi poslušamo. Stoga smo 30.9. odlučili rezervirati za NK Zagreb 041, unikat među hrvatskim klubovima kojeg vode svi njegovi članovi i članice, bez hijerarhije i na temeljima direktne demokracije. Uz jedinstveno uređenje ističu se i potpunom uključivošću - NK Zagreb 041 je klub za sve koji vole nogomet! U momčadi već godinama igraju tražitelji azila i izbjeglice, ženčad se uspješno natječe na malonogometnim ligama a omladinski pogon djecu uči nogometu, ali i toleranciji i prijateljstvu.

Ovaj mali, ali hrabri klub, natječe se u 3. Zagrebačkoj nogometnoj ligi te su odlučili početak nogometne sezone obilježiti nezaboravnim druženjem! Na benefit partiju vas očekuje:

Nogometni turnir na male golove (3 na 3)
Nasip ispred Močvare u nedjelju će postati sportsko borilište - dođi i prijavi svoju nogometnu ekipu za simboličnu kotizaciju (10 kn) i s frendovima/frendicama pokaži što znaš! Na turniru se očekuju raznovrsne ekipe - od klinaca i ženčadi do navijača i igrača NK Zagreb 041, a najbolje ekipe mogu očekivati sok/pivu/neki drugi alkohol na račun kluba.
Sve ostale informacije dobit ćete prilikom prijave ovdje ili u inbox NK Zagreb 041! Svi prihodi od kotizacija idu za rad i funkcioniranje kluba!
DISCLAIMER: Pošto Norvežani još nisu objavili prognozu za 30.09. ovisimo o vremenskim uvjetima - u slučaju pljuskova i gadosti bit ćete obaviješteni na vrijeme da se turnir ne igra!

Izložba nogometnih fotografija NK Zagreb 041
Od samog osnutka kluba NK Zagreb 041 služi kao inspiracija mnogima. Jedna od njih je naša Ivana Šmit, službena fotografkinja kluba, trenutno na radnom izletu na Island. Njene fotke savršeno pokazuju sve ono što zagrebački niželigaški nogomet zapravo je - ljubav, blato, znoj, navijanje, sreća, slavlje, tuga i muka. I često sve to skupa odjednom. U prostoru Močvare bit će izložene njene fotografije nastale na različitim utakmicama, a zainteresirani će ih moći i kupiti po pristupačnim cijenama! Svi prihodi od kupljenih fotografija idu za rad i funkcioniranje kluba!

Aukcija nogometnih dresova (a možda se nađe i još ponešto)
Ne, ne mislimo na Messijev dres Barcelone ili Modrićevu desetku sa Svjetskog prvenstva! Priznaj sam(a) sebi da želiš dres Mate Neretljaka iz Suwon Blue Wingsa, dres Manchester Uniteda dok je još Keane lomio cjevanice ili neki drugi dres u kojem ćeš s guštom otići na termin i mamiti uzdahe svih nogometnih kibica. Svatko je pozvan da od doma donese neki dres koji mu više ne treba a misli da će se nekome svidjeti i neka krene licitacija - što luđe i opskurnije to bolje! Svi prihodi od aukcije dresova idu za rad i funkcioniranje kluba!

Slušaonica najbolje muzike - Štala by DJ Mario Kovač
I u konačnici, za vrijeme svih ovih super zbivanja i nakon njih za našim DJ pultom stajat će Mario Kovač, spreman razvaliti Močvaru s musakom od ubojitog panka, opasnog tresha i različitim dodatnim začinima!
I zato, nemoj da te nema, dođi i podrži svoj, naš i vaš NK Zagreb 041! 

Više na Facebooku