• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2019.
PUSČPSN
238
910111215
16171822
232425262829
30     

ProgramSRIJEDA 04.04.2018. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 40 KN

NE DAJ SE, INES! - BENEFIT KONCERT

HOUSE OF FLAMINGO (Zagreb), ŽEN (Zagreb), SEVEN MOULDY FIGS (Zagreb), SVEMIR (Zagreb), SERGIO (Zagreb)


upad: 40 KN"Ne daj se, Ines!" humanitarni je glazbeno-scenski program čiji je cilj prikupljanje sredstava za prijeko potrebno liječenje naše prijateljice, kolegice, drugarice i umjetnice Ines Kotarac; ona se već dvije godine bori s još uvijek nepoznatom, neimenovanom autoimunom bolešću. 

U Močvari za Ines nastupaju:

HOUSE OF FLAMINGO (Colinda Evangelista, Entity i Spazam Orgazam u live aranžmanu)
ŽEN (Zagreb)
SEVEN MOULDY FIGS (Zagreb)
SVEMIR (Zagreb)
SERGIO (Zagreb)

Ines je prije dvije godine osjetila prve znakove da nešto nije u redu s njenim tijelom. Počela je naglo gubiti kilograme, sve se teže kretala, a krenuli su i bolovi. Uslijedili su mjeseci boravka najprije u splitskoj, a zatim i u zagrebačkoj bolnici tijekom kojih su doktori nizom bolnih i neugodnih pretraga nastojali doći do uzroka i odgovora. Nažalost, to se nije dogodilo te je Ines iz bolnice otpuštena tek s listom simptoma za koje su rekli da bi mogli biti znakovi neke nepoznate autoimune bolesti. Liječenje je podrazumijevalo kortikosteroide, lijek koji to zapravo nije jer samo stišava simptome i usput napravi više štete nego koristi. Unatoč bolesti Inesina strast za fotografijom nije jenjavala te je kroz projekt "In and about pain" kroz fotografiju i tekst prenosila iskustva pacijentica, medicinskih sestara i doktorica o boli.. 

Ines u sljedećih nekoliko mjeseci kreće na terapije kod doktorice Katarine Dujmović koja u svojoj praksi radi s biorezonancom, magnetima, kisikom i prirodnim pripravcima. No, radi se o poprilično skupoj terapiji koju Ines, trenutno nesposobna za rad i financiranje vlastitog oporavka, ne može sama podmiriti.

Ines Kotarac je nakon svog fakultetskog obrazovanja pisala za kulturu u Vjesniku i Vijencu, na internetskim portalima Queer.hr i Voxfeminae.net te surađivala na nekoliko leksikografskih i terminografskih projekata. Svojim novinarskim, a kasnije i umjetničkim djelovanjem utjecala je i obogaćivala naše živote kroz riječi i slike, profesionalno i osobno. Baš zato budimo solidarne i pomozimo Ines da nadvlada izazove koji su pred njom.

"Ne daj se, Ines!" humanitarani je program koji zajedničkim snagama organiziraju prijateljice i prijatelji, poznanici i podržavatelji fotografkinje Ines Kotarac.

Sve koji nisu u stanju prisustvovati programu, ali su voljni doprinijeti donacijom (ili na neki drugi način), pozivamo da nam se jave porukom u inbox House of Flamingo ili uplate donaciju na IBAN Ines Kotarac HR1223600003218557930 pri Zagrebačkoj banci (s naznakom "Ne daj se, Ines" - donacija).

Vidimo se u Močvari!

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na ask.flamingo@gmail.com.

više na facebooku

Slični događaji

PET 06.12BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
SUB 07.12PUNK ROCK GIG: GOBLINI, OF APES Više
PET 20.12PUNK ROCK KONCERT: FAKOFBOLAN, LJEPILO, URAR, BESNI PACOV Više
PET 27.12VRELO ZVUKA: CINKUŠI, DJ EMIR Više
SUB 15.02POWERTRIP TOUR: MONSTER MAGNET Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.