• A
  • A

Kalendar

SRPANJ 2019.
PUSČPSN
123
814
1516171821
2224262728
293031    
       

ProgramČETVRTAK 31.01.2019. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00

NAIJA AFROBEAT PARTY

CROMAICANZ (Zagreb), LATE DINNER (Zadar), DOC CEDRO DJ (Zagreb)


upad: 0 KNDrugi dio nigerijske fešte se nastavlja u Močvari gdje će se dogoditi cjelovečernja nigerijska fešta. Projekcije najsvježijih hitova nigerijske bombastične moderne afrobeat industrije zapalit će plesne cipelice - Davido, Mr. Eazi, Phyno, Teni, Olamide, Starboy, Tekno, Simi, Kiss Daniel, Chinko Ekun, 2 Baba, Wizkid, Siikiibi i mnogi drugi. Tricycle Trauma selektira najsvježije hitove jedan dio večeri, a zatim uletava afrobeats/dancehall set u režiji Late Dinner, nesuđenog nigerijskog suputnika. Kao pojačanje mu stiže Doc Cedro DJ.

U popratnom programu Močvarom drma Cromaicanz banda, a cirkuska eskadrila pod okriljem Tricycle Trauma prezentirat će pokoju točku iz Lagosa, kao i kompozicije s nastupa u Calabaru. Uz to, MamaVeek's Kitchen, koja neumorno kuha za naše partije, ovaj put nosi nešto uistinu posebno. Nigerijski čudotvorni napitak Orijin. Blagodati ove cuge iskusite i o čudnovatim učincima prozborite s Mamom Veek.

CROMAICANZ (Zagreb)
Cromaicanz je dancehall grupa iz Zagreba koja je inspirirana jamajkanskom i afričkom kulturom, plesom kao umjetnošću i slobodom koju pruža. Pozitivna vibra zajedništva u plesnoj zajednici je filozofija kojom se grupa vodi. Članice Cromaicanz crew-a svoje znanje i ljubav prema jamajkanskoj i afričkoj kulturi rado dijele kroz organizaciju plesnih radionica koje samostalno održavaju u Hrvatskoj i Kini, a nerijetko kroz plesnu inicijativu Spread the Culture.

Cromaicanz is all about spreading love, culture and positive vibez!

LATE DINNER (Zadar)
Mladi talentirani zadarski DJ, kojeg ste imali priliku slušati i vidjeti u mnogim zagrebačkim alternativnim klubovima ili u mračnim kutcima sjenovitog Tricycle Trauma cirkusa.

Poseban gost DOC CEDRO DJ

MAMAVEEL'S KITCHEN
Nigerijski restoran u Zagrebu predvođen ženom gigantskog osmijeha, voditeljicom udruge "Africa in my heart".

TRICYCLE TRAUMA 
Cirkuski izvedbeni kolektiv koji živi i voli cirkus i Nigeriju.

Zarazit ćemo vas ovim ludim ritmovima i plesat ćete cijelu večer!

više na facebooku