• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramSRIJEDA 30.06.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 18:30

MOČVARNI DNEVNI BORAVAK

Mjesto događanja: veliko dvorište Močvare & Pogona Jedinstvo

YOGA U MOČVARI


upad: 0 knTermini: 19.5., 26.5., 2.6., 9.6., 16.6., 23.6., 30.6.
Cijena: 0 kn (obavezne prijave)
Prijave: bit.ly/yoga_u_močvari

I ovog ljeta u sklopu Močvarnog dnevnog boravka za vas organiziramo vođene satove yoge svake srijede u 18:30 u dvorištu Močvare i Jedinstva.
Prijavi se i ulovi svoje mjesto jer je broj prijava ograničen na 10 sudionika.

Kroz yogu vode vas:
MATYLDA GÓRSKA
Poljska umjetnica i performerica, bavi se Vinyasom i meditacijom. U yogi nalazi savršenu ravnotežu između smirenosti i aktivnosti, povezanosti između daha, tijela i uma. Smatra da je svjesnost tijela jedan od najiskrenijih načina da spoznate sebe. Satovi su na engleskom jeziku.

TANJA PUKLEK (PuTanja)
Hrvatska autorica, performerica i učiteljica matematike koja istražuje interakciju plesa, cirkuske umjetnosti i matematičkih principa. U svom radu koristi yogu kao osnovu za zdravlje tijela, duše i uma. Uglavnom je usredotočena na Vinyasa yogu, zajedno s vježbama opuštanja i protoka energije.

KLARA BARIŠIĆ
Štreberica. Otkrila yogu prije 4 godine. Od tada se srčano, uporno i pomalo vojnički posvećuje treninzima i učenju primarno ashtanga yoge. Trenutno pohađa tečaj za učitelja yoge (TT200) , a krajem 2020. godine otkriva i cirkus. Sve ostalo bit će povijest. Veseli se s vama podijeliti svoja dosadašnja saznanja o dahu, duhu i tijelu u ashtanga-inspired i vinyasa satovima.

JELENA KALAICA
Ljubiteljica je svih aspekata tijela i pokreta, yogom se bavi od 2012. godine. Kombinacijom različitih stilova pomaže vam da se vratite u formu i da percipirate svoje tijelo kroz njegove mogućnosti a ne kroz izgled.

Vidimo se u vašem omiljenom klubu na nasipu!
Namaste!

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.