• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
1416
20
3031
       

ProgramSRIJEDA 22.09.2021. • VRATA 19:30 • POČETAK 20:00

MOČVARNA AKADEMIJA: PODRŽI SCENU

Mjesto događanja: Močvarna terasa

TTI 21 (Zagreb)


upad: 0 KNCovid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.TTI-21 (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube
 
TTI-21 čine Stig Helmer na basu i gitari i Milan Savić na vokalu, gitari i sintetizatoru. 2018. godine objavili su prvi album, Uništenje. EP Camp - non camp objavljen je prošle godine, a ovog ljeta objavljen je prvi spot, za pjesmu Obećanje.
TTI-21 stvara glazbu koju je najbolje opisati kao eksperimentalni pop obilježen poigravanjem tipičnim elementima žanra, sa snažnim obilježjima dream popa, shoegazea, elektronike, post punka, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova. Glazbu karakterizira atmosfera koja se proteže od melankoličnog do euforičnog.
Dođite u Močvaru i zavirite u njihov magloviti svijet!


Podrži scenu! je koncertni program u klubu Močvara. Namjera nam je, putem redovitih mjesečnih koncerata, dati priliku za predstavljanje mladim, nedovoljno afirmiranim bendovima i izvođačima iz Zagreba, ali i iz drugih krajeva Hrvatske. Uz besplatan ulaz na sve koncerte kao dodatnu pogodnost, želimo mlađoj publici pružiti priliku da dođe u kontakt s recentnim događanjima na novoj hrvatskoj glazbenoj sceni, te na taj način kreirati svojevrstan inkubator nove kulture mladih u Zagrebu.
Glazbeni okvir projekta Podrži scenu! žanrovski nije ograničen - predstaviti ćemo bendove i izvođače koji se bave najrazličitijim vidovima nekomercijalnog glazbenog djelovanja - punk, reaggae, ska, eksperimentalna glazba, metal, elektronika… Ono što nam je važno je da svi oni sviraju autorsku glazbu i da su što autentičniji u svom izričaju.

Koncert se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.