• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
    
       

ProgramUTORAK 09.06.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00

MOČVARA FB LIVE SESSIONS

M.O.R.T. (Zagreb)
Live stream na Facebook stranici MočvareUz redovan program na našoj Močvarnoj terasi, za sve vas koji radije ostaju doma u naslonjačima, nastavljamo i s online programom! U utorak 9.6., donosimo vam žestoki sinjski rock sastav M.O.R.T.!

Budući da dečki trenutno nisu na turneji, za vas su snimili polusatni session iz svoje prostorije za probe. Za sve ljubitelje sirovog rock zvuka, John, Zvrk, Kikos i Mile, izvest će novije stvari na engleskom, ali i starije uspješnice na materinjem jeziku.

M.O.R.T. (Sinj)
Web: Facebook, Youtube

M.O.R.T. je beskompromisni punk-blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album "Vrhunsko dno", koji je objavljen u ljeto 2013. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji, Austriji, Bugarskoj, UK i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013. godine. U srpnju 2014. godine izlazi album "Odjel za žešće" koji je pobrao odlične kritike, ujedno i epitet "albuma godine" na svim glazbenim portalima. Početkom 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Treći službeni album "Tužna kocka" izašao je prvog aprila 2016. godine i još jednom su sve kritike dovele album u kategoriju albuma godine. "Tužna kocka" je također nominirana za nagradu PORIN u kategoriji Rock album godine. M.O.R.T. iza sebe ima preko 400 koncerata u 5 godina, 20 video spotova, preko 8 milijuna pregleda po YouTube-u, četiri vrhunska albuma te više od 50 000 televizijskih prikazivanja. Bend je prošle godine objavio i četvrto studijsko izdanje "Standing running man", u potpunosti na engleskom jeziku.

više na facebooku

Slični događaji

ČET 24.09MARKO I DARKO - IZLOŽBA PLAKATA I KONCERT: MARKO I DARKO, ŠTAJNER BEND Više
NED 27.09JEDINSTVENA VRTNA ZABAVA: JONATHAN, THE MARSHMALLOW NOTEBOOKS Više
PON 24.05POST ROCK KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.