• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2021.
PUSČPSN
345
81112
30   
       

ProgramČETVRTAK 16.09.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 40 KN

MANTRIC MUSICAL JOURNEY

ZAGUŠLJIVI DIM (Čakovec), TINA ČATLAIĆ (Čakovec)


upad: 40 KN

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.OFFCYCLES BOOKING PREDSTAVLJA:

Nakon uspješno preživljenog ovozemaljskog užasa ljudske gluposti, Off Program nastavlja sa svojom pričom kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove slojeve za daljnji razvoj.
Moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok sa vrha planine odjekuje njegov krik. On mora dalje. Mi mu se ne usuđujemo reći ne.
Stoga, s velikim Vam zadovoljstvom predstavljamo Off Program u kojem donosimo nastup jedinstvenog muzičkog izričaja na ovim prostorima.

ZAGUŠLJIVI DIM (Čakovec)
Web: Bandcamp

Tročlani je bend iz Čakovca koji traži inspiraciju u svjetovima oko nas i u nama samima. Njihova je glazba mantrično muzičko putovanje s ciljem istraživanja čudesnog, sablasnog, nepoznatog i onog što nam se čini poznato. "Dim" u nazivu simbolizira promjenjivost i neuhvatljivost. Bend čine Martin Geček (gitara, klavijature), David Lesjak (bas, perkusije) i Nikola Švenda (bubnjevi, perkusije).
2020. godine izdali su album Plava Lily u kooperaciji s Tinom Čatlaić te nam premijerno otvaraju vrata svojih svjetova 16.9.2021. u Močvari s materijalima nadolazećeg novog albuma.

TINA ČATLAIĆ (Čakovec)
Fenomenalna lirička majstorica iz Čakovca unosi dodatni duh ove sonične mantre te invocira svjetove duboko zatomljene u nama. Pripremite se na nesvakidašnje iskustvo i posvjedočite kako zvuk, riječ i međusobno prelijevanje u onkraj podsvjesnog može slušatelja odvesti tamo gdje nije ni znao da može otići.

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na melita.bencan@gmail.com (Offcycles booking).

više na facebooku

Slični događaji

ČET 24.03NOISE ROCK KONCERT: A PLACE TO BURY STRANGERS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.