• A
  • A

Kalendar

SRPANJ 2019.
PUSČPSN
123
814
1516171821
2224262728
293031    
       

ProgramPETAK 09.03.2018. • VRATA 14:00 • POČETAK 14:00

KLASIČNA U MOČVARI #3: RADIONICA ZVUKA I SCENSKE RASVJETE

Mjesto događanja: Klasična gimnazija, Križanićeva 4a


upad: 0 KNMOČVARNI LABORATORIJ PREDSTAVLJA:

KLASIČNA U MOČVARI #3:
RADIONICA ZVUKA I SCENSKE RASVJETE

U sklopu 14. ciklusa Močvarnog Laboratorija nastavlja se uspješna suradnja Udruženja za razvoj kulture "URK" s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna - ŠPUD Zagreb i UBU - Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna kao i naš sada već tradicionalni zajednički program "Klasična u Močvari" i "Primijenjena u Močvari". Očekuje nas veliki broj zajedničkih aktivnosti, radionica, koncerata i što je najvažnije lijepog druženja s učenicima i profesorima.

Imamo i jednu jako lijepu vijest od ove godine. Klasična gimnazija je dobila novu super uređenu dvoranu za programe u školi pa tako u sklopu Močvarnog laboratorija već početkom 3. mjeseca krećemo s radionicama zvuka i scenske rasvjete za učenike i učenice Klasične gimnazije i ŠPUD-a.

Radionica je namijenjena za sve učenike i učenice koji imaju želju jednog dana postati ton ili majstori scenske rasvjete ili su na samom početku tog puta, kao i sve koje zanima što to sve tonac i "lightman" rade i kako to rade.

Voditelji radionice: Filip Pacak i Andrija Santro
Voditelji projekta i koordinatori: Boris Anić, Mislav Gjurašin, Bernarda Cesar, Marija Juza, Filip Pintarić, Sanjin Hasanefendić, Danijel Badanjak. 

više na facebooku