• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2020.
PUSČPSN
13
25
       

ProgramSRIJEDA 02.05.2018. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:30 • UPAD 40 KN

JAPANSKA KRAUTROCK EKSPLOZIJA

MINAMI DEUTSCH (Japan), FJODOR (Zagreb)


upad: 40 KN

19. ROĐENDAN MOČVARE
mochvara.hr/19rodjendanWOLFBAD SQUAD PREDSTAVLJA:

MINAMI DEUTSCH (Japan)
Web: Facebook, Bandcamp

Nakon Kikagaku Moyo i Sundays & Cybele, WolfBad Squad družina je s radošću posvetila pažnju još jednom zanimljivom japanskom bendu s nama omiljene GuruGuru Brain etikete pa smo ih tako i nagovorili da navrate do nas početkom svibnja i svojim milozvucima rastope zidove Močvare.

Minami Deutsch je jednostavno rečeno krautrock bend iz Tokija koji je 2014. osnovao Kyotaro Miula. Nakon zapaženog nastupa na Tokyo Psych Festivalu 2015. Minami Deutsch objavljuju svoj istoimeni album prvijenac za Cardinal Fuzz Records koji je odmah pokupio simpatiju psych i krautrock publike kao i kritike diljem svijeta.

Psychedelic Baby Magazine je označio Minami Deutsch kao jedan od najvažnijih predstavnika moderne azijske glazbene scene dok je Jacob Bannon (Converge) kao ovogodišnji kurator na Roadburn-u odlučio uvrstiti ovaj bend u festivalski raspored na kojemu će promovirati svoj aktualni EP "Tunnel / New Pastoral Life".

FJODOR (Zagreb)
Web: Facebook, Bandcamp

Fjodor je instrumental psychedelic/space/noise bend iz Zagreba čija je glazba nastala pod utjecajem različitih glazbenih žanrova kao što su krautrock, jazz, noise, space, elektronika, metal, balkanska i orijentalna te suvremena i klasična glazba.

Bend je osnovan 2006. dok trenutnu postavu čine Ivan Beuc (gitara), Aljoša Reljić (bubnjevi) i Marko Plešnik (bas). Tijekom dugogodišnjeg rada surađivali su s velikim brojem glazbenika, izdali tri studijska albuma i odradili veliki broj koncerata diljem Europe i Balkana.

@Veliko dvorište: Compagnia Zenhir : Ah, com'e bello l'uomo, predstava (11+).
@Galerija SC: Galerija Močvara: Katrin Hochschuh i Adam Donovan, Łukasz Szałankiewicz

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.