• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2020.
PUSČPSN
3456
1011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
       

ProgramPONEDJELJAK 04.02.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 40 KN

HIPNOTIZIRAJUĆI VOODOO KONCERT

SNEERS. (Italija), AMONG THE FIRS (Zagreb)


upad: 40 KNSNEERS. (Italija)
Web: Bandcamp

U Močvaru dolazi dvočlani glazbeni projekt koji je The Wire opisao kao "gotičko močvarni voodoo s rasklimanim vokalom posuđenim od Joanne Caroline Newsom".

Sneers su u 2013. izdali debitantski album "For Our Soul-Upliftining Lights To Shine As Fires" nakon kojeg je uslijedio drugi album "With Flames Like Hope To Mortals Given" izdan 2016. godine dok je treći album "Heaven Will Rescue Us, We're The Scum, We're In The Sun" izdan 2018. godine sa studijskom suradnjom Krisfora Hahna iz Swansa s gitarom u krilu. Ovo izdanje je predstavljeno na BBC Radio 6 Music u emisiji Stuarta Maconia "Freak Zone", a izdano je na labelu Go Unknown Records iz Manchestera u rujnu 2018. godine, a nakon čega je uslijedila intenzivna turnja po cijeloj Europi i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Glazbene note ponavljaju se na opsesivan i kompulzivan način, dok gitara predano stenje, kroz instinktivnu buku i melodiju za dušu. Bubnjevi su sumorni i divlji, a glas je oštar i pojavljuje se kao neurotična eksplozija.

Navrati do Močvare na hipnotizirajuću zlu poeziju koja djeluje kao ritual pročišćivanja i izbjegava prolaznost prirode na određeni način i ponovo se spaja s ukletim slučajem rocka.

AMONG THE FIRS (Zagreb)
Web: Bandcamp

What year is this? "2017. je nastao bend koji ne postoji, a zove se A.t.F. (Among the Firs), a članovi benda ne žele trošiti riječi o sebi i bendu već jednostavno žele napraviti posvetu kultnom serijalu Twin Peaks na njihov posve neobičan i uvrnut način. "We don't have a bomb squad, so Andy brought his metal detector." Spoj svega i svačega, od punka do old school rocka, na momente do neshvaćenog nojza, psihodelije, repeticije. Ukratko jedan veliki mix koji se ne bi trebao propustiti, ako ste željni nečeg malo drugačijeg. "Isn't it too dreamy?"

Diskografija:
2018 – I
2018 – II

A path is formed by laying one stone at a time. How do you feel about yourself? Are you proud of your behavior? Are you ashamed of your behavior? You know in your heart if you have hurt someone — you know. If you have hurt someone, don't wait another day before making things right. The world could break apart with sadness in the meantime. 

više na facebooku

Slični događaji

UTO 09.06MOČVARA FB LIVE SESSIONS: M.O.R.T. Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.