• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2019.
PUSČPSN
34569
1013
1820
2530
       

ProgramPONEDJELJAK 17.09.2018. • VRATA 20:30 • POČETAK 21:00 • UPAD 45 KN

HARDCORE PUNK KONCERT

TRAGEDY (SAD), PONOR (Zagreb), PAKT (Slovenija), PETNAESTI ČEH (Zagreb)


Minimalna donacija: 45 KNDOOMTOWN RECORDS, SUBVULTURES I TPC BOOKING PREDSTAVLJAJU:

TRAGEDY (SAD)
Web: Wikipedia

Nakon sedamnaest godina ponovno u Močvari!

Izdigli su se prije dvadeset i tri godine iz pepela jednih His Hero Is Gone, do danas su nas počastili solidnim brojem izdanja koja su stekla status modernih klasika, a svoj moćan, apokaliptičan i izrazito epski melodičan zvuk, nastao fuzijom Dischargea, japanskog burning spirits hardcorea, pa čak i ranog death metala, istesali su do savršenstva već na "Vengeance", njihovom apsolutno najutjecajnijem izdanju.

Valjalo bi spomenuti da su članovi benda bili aktivni u također poprilično jakim From Ashes Rise, Severed Head Of State, Deathtreat te Warcry, koji ste imali prilike pogledati prije dvije godine na Distort Zagreb festivalu. Od svojih početaka djeluju strogo vođeni DIY principima te sami izdaju ploče i bukiraju turneje, a nama je neopisivo drago da su napokon ovom turnejom odlučili zahvatiti i Zagreb.

Što vam drugo preostaje nego popratiti jedan od najvažnijih i najutjecajnijih bendova na hardcore punk sceni u posljednjih 20-tak godina?

PONOR (Zagreb)
Web: Bandcamp

Stare njuške zagrebačke DIY hardcore punk scene izbacile su prije koji mjesec svoj drugi album "Prah i Pepeo", pa tko nije svjedočio njegovoj promociji u Attacku ima priliku za popravni! 

PAKT (Slovenija)
Web: Bandcamp

Članovi Human Host Body i Melete, bendova koje smo imali prilike vidjeti u Zagrebu nemali broj puta, dolaze nam izvesti atentat na sluh svojim bučnim D-beat galopom popraćenim urlicima beznađa. 

PETNAESTI ČEH (Zagreb)
Web: Bandcamp

Okupili su se samo za ovu priliku! A možda i za još neku u budućnosti? Nismo posve sigurni. Tko je propustio gig ovog benda u aktivnim danima ili se želi prisjetiti kako je to sve skupa izgledalo, nek se ukaže na vrijeme. U 21:00.

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne informacije javite se na doomtownrec@gmail.com.

Više na Facebooku

Slični događaji

NED 23.06DISTORT ZAGREB FESTIVAL VOL. 3: KRONSTADT, RIP IT UP, RASKOL Više
PON 24.06DISTORT ZAGREB FESTIVAL VOL. 3: LÖSS, URIN, SUKOB Više
PET 28.06SPACE DOOM RITUAL PSYCHE GIG: LA MORTE VIENE DALLO SPAZIO, SBLXN Više