• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2018.
PUSČPSN
124
81014
    
       

ProgramPONEDJELJAK 16.10.2017. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 45 KN

GOOD VIBRATIONS

PALE ORIGINS (Zagreb), MBURNS (Crikvenica/Rijeka)


upad: 45 KN

Kupi ulaznicu online

Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old Shopu, Tratinska 18.

Online ulaznice: Dirty Old ShopNažalost, zbog tehničkih problema koji su ih snašli na turneji, SLAVES su primorani otkazati večerašnji nastup na Good Vibrationsu. Koncert Pale Originsa i MBurnsa će se održati u skladu s već objavljenom satnicom. Cijena karata večeras na ulazu u Močvaru će ostati 45 KN.

POVRAT NOVCA - ako netko ne želi pohoditi večerašnji program u novonastaloj situaciji, opcije su sljedeće:
Entrio online – u roku od dva tjedna javite se na info@entrio.hr
Entrio fizička prodajna mjesta – u roku od dva tjedna dođite na prodajno mjesto na kojem ste kupili kartu
Dirty Old Shop – do kraja tjedna dođite s narukvicom.

Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti.

Satnica:
20:00 vrata
21:00 MBURNS
21:45 PALE ORIGINS


Već vas je pomalo zabrinulo kad ćete dobiti svoji naramak dobrih vibracija? Nema mjesta za brigu. Šesta sezona Good Vibrationsa ponudit će neke novitete, a najvažnije je istaknuti da program u sezoni 2017/18 više nije fiksiran ni za određeni klub kao ni dan u tjednu kojim će se održavati. Za sve ljubitelje modernijeg hc zvuka na otvorenju sezone pripremili smo pravu poslasticu iz Amerike - Slaves - kojima će se pridružiti domaće uzdanice Pale Origins. Novo je i mjesto: Good Vibrations će se premijerno održati u Močvari. Kako drugačije započeti nego ponedjeljkom? Svakako već sada pribilježite 16. listopada u svojim kalendarima.

SLAVES (SAD)
Web: Facebook

Slaves je tročlani američki post hardcore bend osnovan u Sacramentu 2014. godine. Čine ga vokal Jonny Craig, basist Colin Viera i gitarist Weston Richmond. Craig je prije Slavesa bio član poznatih bendova Emarosa i Dance Gavin Dance, a ima i vrlo zapaženu solo karijeru te je jedna od najznačajnijih figura u svijetu post hardcorea na globalnoj razini. Do sada su izdali dva albuma: "Through Art We Are All Equals" (2014) i "Routine Breathing" (2015), dok će treći album "Beautfiul Death" biti objavljen tijekom rujna i biti promoviran na istoimenoj europskoj turneji koja uključuje više od 25 datuma. Ovo će im biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

PALE ORIGINS (Zagreb)
Web: Facebook

Pale Origins je peteročlani moderni hc/metalcore bend iz Zagreba nastao sredinom 2014. godine nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja. Čine ga Ivan Jovičić – vokal, Dario Hustić – gitara i prateći vokali, Josip Pilipić – gitara, Adrian Jug – bass gitara i Sven Adanić – bubanj, a svi oni imaju i druge projekte i bendove na kojima istovremeno rade. Prvi singl "Metamorph" izdali su 2015., a krajem prošle godine objavljen je i EP "Embers". Ovo će im biti drugi nastup na Good Vibrationsu.

MBURNS (Rijeka/Crikvenica)
Web: Facebook

MBurns je metal četvorka iz Crikvenice/Rijeke koja donosi moderne žestoke tonove prožete melodičnim dijelovima pod utjecajem velikog broja žanrova, a osnovana je 2006. godine. Na ovom nastupu promoviraju novi materijal s drugog studijskog albuma "More To Life Than This". "Album je dosta dugo bio u nastajanju, preko 4 godine. Zbog izmjena u sastavu benda te privatnih obaveza snimanje je potrajalo dosta dulje od planiranog. Na albumu je 12 novih stvari i sve u svemu, možemo reci da je ovo daleko najzreliji materijal u dosadašnjem radu benda, na kojeg smo jako ponosni i jedva čekamo predstaviti ga široj publici", kažu iz benda.

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na goodvibrations.zg@gmail.com.

Više na Facebooku

Slični događaji

SRI 24.10PSIHODELIČNI METAL KONCERT: MINSK, ZATOKREV, DUSKBURN Više
SUB 10.11HEAVY METAL KONCERT: ARMORED SAINT Više
SUB 17.11POST METAL / SLUDGE KONCERTNA POSLASTICA: THE OCEAN, ROSETTA Više
UTO 20.11OTKAZANO: MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE: MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE Više