• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2020.
PUSČPSN
1
45689
111213141516
17181920212223
242526282930
31      

ProgramČETVRTAK 05.09.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 45 KN

GARAŽNI PUNK ROCK SPEKTAKL

RADIOACTIVITY (SAD), BAD SPORTS (SAD), NEON LIES (Zagreb), STIDNICE (Zagreb)


upad: 45 KNRADIOACTIVITY (SAD)
Web: Bandcamp

Sladunjavi garažni punk rock s naglaskom na pop!

Radioactivity nastaje kao solo projekt Jeff Burkea, frontmena već polagano legendarnih pionira garažnog revivala The Marked Men, dok bend upotpunjuju članovi bendova plodne teksaške scene poput Bad Sports, Wax Museums, The Reds, VIDEO i Mind Spiders. Nakon dužeg boravka u Japanu Jeff se vraća u rodni mu Teksas gdje regrutira spomenute članove i snima dva albuma za Dirtnap Records (Epoxies, Spits, Mean Jeans, Briefs, Exploding Hearts itd.)

Ako vam je do zaraznih riffova i šećernih melodija znate gdje ste petog devetog dvijetisuće i devetnaeste! 

BAD SPORTS (SAD)
Web: Bandcamp

Osim što nam dolaze iz dalekog Teksasa kao i Radioactivity, Bad Sports su isto tako jedni od pionira revivala garažnog zvuka koji je zajašio val taman negdje tamo početkom 2000tih. Nakon poduže pauze izbacuju novi album "Constant Stimulation" za Dirtnap Records, koji će nam između ostalog i promovirati ovim putem!

NEON LIES (Zagreb)
Web: Bandcamp

Solo darkwave lo-fi synth projekt hiperproduktivnog Gorana Lautara (Modern Delusion, The Babies, Welcoming Committee In Flames)!

Nakon gomilu turneja, što odrađenih u regiji, što po inozemstvu, te nakon dva albuma za Black Verb i Cosmic Brood Records, Goran nam sprema izbaciti i treći album na vinilu i ovim putem će odsvirati par novih numera sa istog!

Neon Lies projekt nastao je pod velikim utjecajem ranog Tuxedoomoon, Suicide-a, The Screamers, te omiljenih mu Joy Division. 

STIDNICE (Zagreb)
Web: Bandcamp

Mumble lo-fi punk na hrvatskom!

Od misterioznih Stidnica očekujte neurotičan i eksplozivan set "pun" kratkih pjesama i krljavih sinteva! Dok neki kažu da Stidnice zvuče kao dekonstruirane pjesme popularnog punk benda zvanog Kurve, neki se pak pitaju tko je taj lik Borben Dallas, a mi vam preporučamo da kliknete na bendkemp link i naučite tekstove da možete singalongat uživo! 

Klub Močvara nije organizator događaja. Za dodatne upite javite se na petar.krznaric92@gmail.com.

više na facebooku

Slični događaji

PON 24.05POST ROCK KONCERT: GOD IS AN ASTRONAUT Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.