• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2020.
PUSČPSN
125
678912
1314151619
202123
27282930  
       

ProgramSRIJEDA 04.07.2018. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 30 KN

DOOMTOWN RECORDS PREDSTAVLJA HARDCORE PUNK RASHLAĐANJE

GAZM (Kanada), CELL (Kanada), EKE BUBA (Zagreb), INDIKATOR B (Zagreb)


Minimalna donacija: 30 KNGAZM (Kanada) 
Web: Bandcamp

Bend na misiji velikog ujedinjenja hardcore punxa, underground metalaca i graffiti writera dolazi po prvi put u Zagreb predstaviti model koji se u Kanadi pokazao vrlo uspješnim. Ideja velikog ujedinjenja je nastala 2015. godine, a da je na ispravnom putu od fizičkih dokaza daju se priložiti male ploče "Dirty Beach" i "Menace 2 Tha Earth" na norveškom Byllepest distro recordsu te nekolicina samoizdanih kazeta.

Ako su ti oku ugodna išarana košarkaška igrališta, štuješ dobar ulični hakl i old school hardcore s pravilnom dozom metala te pokojom lijenom Integrity peglom, onda je Gazm bend upravo za tebe.

CELL (Kanada)
Web: Bandcamp

Napucani vapajima očaja prouzrokovanih suštom svakodnevnicom, Cell će nam u prostorijama Močvare održati dvedesetominutnu prezentaciju o životu i smrti u velikoj Kanadi.

Iza sebe imaju tri kazete, s tim da se prva preobrazila u singl na Drunken Sailor recordsu, labelu koji je sudjelovao u izdavanju domaćih The Celetoids, a zadnja, i ujedno najslušanija u Doomtown HQ-u, urađena je posebno samo za ovu turneju.  

EKE BUBA (Zagreb)
Web: Bandcamp

Lokalna hiper brza punk n roll šamarelica koju nije potrebno posebno opisivati jer već i ptice na grani znaju kaj ovi fraeri rade. Po kuloarima se nešto šuška o odlasku na prvu američku turneju početkom iduće godine. Da, sranje postaje ozbiljno!

INDIKATOR B (Zagreb/Virovitica)
Web: Bandcamp

Za još jedno načimanje večeri zadužen je Indikator B, relativno nov hardcore punk bend koji polako, ali sigurno funkcionira na relaciji Agram-Virka. Mic po mic, skupljaju pjesme za prvi 12".

više na facebooku

Slični događaji

SUB 01.02NEDOVRŠENA PRIČA: SHIN, FAST RESPONSE, ONE STEP AWAY, DEBELI PRECJEDNIK, PIČKE VRIŠTE/MIRABELL, DJ VLAJA Više
SRI 26.02MOČVARNA FUMIGACIJA: SLOKS, LATEX MY ASS, CHARLIE UMLAUT, VURMA Više
NED 01.03IRSKA PUNK VESELICA: THE MAHONES Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.