• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2019.
PUSČPSN
238
910111215
16171822
2324252629
30     

ProgramSRIJEDA 17.04.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 40 KN

DOOM METAL KONCERT

MONOLITHE (Francuska), ABYSSIC (Norveška), (DRAMA) (Zagreb)


upad: 40 KNSUBSONIC EVENTS PREDSTAVLJA:

MONOLITHE (Francuska)
Web: Facebook, Bandcamp

Već 15 godina ovaj francuski bend stabilno pliva u vodama doom metala, te iza sebe imaju 7 albuma i nekolicinu EP izdanja. Nedavno izdani "Nebula Septem" hvaljen je na sve strane, te se bend postavlja dosta visoko na ljestvici ovog respektabilnog žanra. Lirika je često vezana za "science fiction" tematiku, a live nastupi su opisani kao iskustvo koje vas zove u svijet ljepote, horora i ništavosti istovremeno. Bend za svakog ljubitelja doom metala!

ABYSSIC (Norveška)
Web: Facebook, Bandcamp

Iznimno svježi bend izdao je 2016. godine svoje prvo full length izdanje "A Winter's Tale" i odmah osvojio zaljubljenike u funeral death/doom metal. Nastali su kao suradnja između Memnocka (Susperia), Elvorna (Susperia), André Aaslie (Funeral, Images At Twilight & Profane Burial) i Asgeir Mickelsona (Ex-Borknagar, Ihsahn), te skupa s kasnije pridošlim članovima Tjodalv (Susperia, Ex-Dimmu Borgir, Old Man's Child) i Makhashanah (Henriette Bordvik, Asagraum (Live), Ex-Sirenia) tvore novu doom mašineriju na sceni! Kada samo pogledamo gdje su sve članovi benda svirali (ili još uvijek sviraju), ne treba se čuditi ako jednog dana apsolutno pokore žanr! Novi album je u pripremi, a izlazi taman na proljeće kada nam dolaze skupa s Monolithe u Močvaru!

(DRAMA) (Zagreb)
Web: Bandcamp

Stara garda zagrebačkog metala već godinama malo zasvira uživo, pa malo čilaju. Evo ih nakon 2 godine opet natrag, opet na istom mjestu, u Močvari. Nema se što puno pričati, jedan od najboljih progresivnih doom metal bendova u Hrvatskoj. U fazi su snimanja novog albuma, a od prethodnog je prošlo dovoljno vremena da se zaželite još malo kvalitetnog domaćeg doom metala. 

Klub Močvara nije organizator događaja. Za dodatne upite javite se na subson.events@gmail.com.


 

više na facebooku

Slični događaji

PET 20.03DEATH METAL GIG: VADER, CHRONOSPHERE, DEFILED, FALLCIE Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.