• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2019.
PUSČPSN
1
8
17
212327
2829   
       

Program



SRIJEDA 09.10.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 60 KN

DEATH METAL GIG

CORPSESSED (Finska), GRAVEYARD (Španjolska), LIE IN RUINS (Finska)


upad: 60 KN



ABYSSAL BOOKING I NASTY EVENTS U SURADNJI SA KLUBOM MOČVARA PREDSTAVLJAJU:

CORPSESSED (Finska)
Web: Facebook, Bandcamp

Corpsessed svira death metal koji kombinira gušeće i drobljive tonove doom metala sa daškom zlosutnosti black metala inspiriranog horor filmovima. Kada uzmeš to sve i kreneš tkati, dobiješ truli i brutalni death metal sa početka devedesetih. S tim rečenim, nije ni čudo što ih je Dark Descent Records uzeo pod svoje.
Debitantski cjelovečernji album pod nazivom "Abysmal Thresholds" je objavljen početkom 2014. godine i sa tim albumom su postali nositelji baklje finskog death metala.
Zadnji album, "Impetus of Death" su izdali 2018 koji je potrgao sve otprije i zvuku kojeg imaju je dao još jedan korak prema naprijed.
Odradili su dosada dvije europske turneje (Jednu sa Cruciamentumom, a drugu sa Undergangom), svirali na hrpetini festivala (Obscene Extreme, Netherlands DeathFest, Tuska Open Air, Kill-Town DeathFest) i ovo im je prvi puta da su kod nas!

GRAVEYARD (Španjolska)
Web: Facebook, Bandcamp

Graveyard je trenutno jedan od aktivnijih bendova na Španjolskoj sceni, pogotovo ako se usredotočite na klasičan način sviranja death metala. Dolaze iz Barcelone i razbijaju zabludu o tome da ovaj stil sviranja ima svoj monopol u skandinavskim zemljama, Velikoj Britaniji ili Nizozemskoj. Cijeli opus benda je mračan i sumoran, a s novim album "The Sea Grave" su podigli benchmark i pokazali da nema zajebancije

LIE IN RUINS (Finska)
Web: Facebook, Bandcamp

Bend u kojemu su dva člana iz Corpsesseda. Nastali su davne 1993, u zlatno doba death metala, napravili par demo tejpova i odmorili do 2002 kada su se ponovno iskopali iz groba kako bi širili sjeme zla.
Izdali su par izdanja, zadnji album im je iz 2014, "Towards Divine Death" koji je izašao za Dark Descent records. Prvi puta su također kod nas i jedva ih čekamo vidjeti!

više na facebooku

Slični događaji

SUB 02.11DEATH METAL FEŠTA NAKON DANA MRTVIH: CRYPTIC BROOD, HAEMOPHAGUS Više