• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2019.
PUSČPSN
1234
5678911
1213141518
19212225
26272829 
       

ProgramSUBOTA 04.05.2019. • VRATA 10:30 • POČETAK 11:00 • KRAJ 21:30

CIRKOBALKANA 7

Mjesto događanja: Cirkobalkana šator @ veliko dvorište Močvare/Pogona Jedinstvo
11:00 CIRKOBALKANA KAOS CABARET (Hrvatska/Srbija), cirkuski kolaž cabaret za sve uzraste i opredjeljenja!
Priča o ljudima koji su osuđeni na život kroz bezbroj istovremenih uloga čistača/izvođača/garderobijera/zabavljača/muzičara/tehničara, kojima ocrtavaju odnose likova ispod površine priče i ulaze u neočekivane situacije. Tijekom predstave nameće se niz egzistencijalnih pitanja: Zašto jedan viče dok drugi metu? Tko li će zauzeti mjesto na plaži? Da li je u čaši koktel ili prljava voda od lani? Tko je najjači čovjek na svijetu i što li mu to treba? Tko će nastupiti u sljedećoj točki milom ili silom? Kome će prvom ispasti čunj? Da li će prije puknuti žica na mandolini ili visoka peta žute štikle? Što ćemo jesti sutra? I još mnoga druga… Svakako nezaboravan doživljaj koji neodoljivo podsjeća na večer u cirkusu:-)
U ovoj predstavi vidjet ćete presjek klasičnih cirkuskih točaka na urnebesno ne-klasičan način – od žongliranja i raznog manipuliranja do zračnih i partner akrobacija, sve to začinjeno umalo diskretnom interakcijom, umjesnom improvizacijom i vrlo živom glazbom.
CirkoBalkana Kaos Cabaret proglašen je nainovativnijom predstavom na festivalu cabareta Gumbekovi dani.

izvodi Cirkobalkana tim: Vladana Manić, Jadranka Žinić Mijatović, Domagoj Šoić, Nikola Mijatović, Milan Manić
glazba: Sedina Cerovac, Bruno Motik
produkcija: CirkoBalkana, Kreativni cirkus
upad: 40 KN
Umirovljenici, studenti, srednjoškolci, nezaposleni imaju 50% popusta na ulaznice, uz predočenje iskaznice.Obitelji (roditelji+1 ili više djece) imaju pravo na jednu besplatnu kartu. Organizirane grupe, ako žele ostvariti popust, trebaju se javiti na: cirkobalkana@gmail.com.

12:00-13:00 CIRKUSKA RADIONICA-IGRAONICA ZA DJECU
18:00-19:30 SITOTISAK - tiskanje na odjevne predmete cirkuskih motiva
Tiska: Nikola Mijatović Bangavi iz Sito(S)tisak ateljea

18:00-20:00 CHEAP BORDELLO PIZZERIA
Cheap Bordello Pizzeria! Vegetarijanko/veganski delight, for da ppl!! Jedina piratska pizzeria na ovim prostorima, još jednom ujedinjena sa CirkoBalkanom, u misiji zadovoljavanja vaših osjetila!!!! Kultura, izvedbene umjetnosti, pizze, comunity vibe, odgovor i kritika! Pozivamo vas da se skupa podružimo na 4. maj!

20:00 RANDOM; JOEL MARTÍ & PABLO MOLINA (Španjolska): RANDOM, predstava u sklopu CircusNext Platforme, 12+
"Opuštajuće, zdravije od prirodnog soka naranče ujutro! vitamin R"
"Ljubav prema riziku!"
Random je predstava koja istražuje teatralne situacije do njihovih granica. Te situacije ponekad zalaze u potpunu apsurdnost ili ekscentričnost, ali s velikom količinom prirodnosti. S ovom prvom predstavom, Joel Marti i Pablo Molina igraju “po liniji” ocrtavajući opasnost, tražeći slikovitu svježinu s gotovo okrutnom iskrenošću. Ravnoteže, iskrivljenja, nit, ples, kazalište i uznemirujući dijalozi za jedva vjerodostojnu priču, koju pripovijeda ovaj dvojac granične osobnosti, spreman na sve. Vole ono što rade, i pogodite što? To se vidi!

autori i izvođači: Joel Marti i Pablo Molina
upad: 50 KN
Rezervacija karata na: cirkobalkana@gmail.com.

Umirovljenici, studenti, srednjoškolci, nezaposleni imaju 50% popusta na ulaznice, uz predočenje iskaznice.Obitelji (roditelji+1 ili više djece) imaju pravo na jednu besplatnu kartu. Organizirane grupe, ako žele ostvariti popust, trebaju se javiti na: cirkobalkana@gmail.com

više na facebooku