• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2019.
PUSČPSN
1234
5678911
1213141518
19212225
26272829 
       

ProgramSRIJEDA 01.05.2019. • VRATA 12:00 • POČETAK 12:00 • KRAJ 01:00 • UPAD DOBROVOLJNA DONACIJA KN

CIRKOBALKANA 7

Mjesto događanja: Cirkobalkana šator @ veliko dvorište Močvare/Pogona Jedinstvo


upad: DOBROVOLJNA DONACIJA20 GODINA MOČVARE & CIRKOBALKANA 7
1.5. - 20.5.2019.

mochvara.hr/20godina
cirkobalkana.org


I ovogodišnji Praznik rada slavimo aktivno! Organiziranim aktivnostima kulturnog štiha izražavamo svoju solidarnost spram radništva zajedno sa svima koji nam se odluče priključiti!
U vremenu kada je potplaćenog rada previše, odmor je daleki san većine, a na kulturno obrazovanje radnik ne stiže ni pomisliti i nije dostupno svima jednako, pozivamo vas na jedinstveno druženje za pojedince, grupe, obitelji, velike i male na mjesto gdje smo svi jednaki.
Svatko će pronaći ponešto za sebe u cirkuskom šatoru CirkoBalkane i oko njega. U suradnji s raznim kolektivima pripremili smo niz radionica na kojima ćete se vi i vaša djeca kvalitetno zabaviti uz fizičku aktivnost i kreativne sadržaje. Kako bi otpuštanje svakodnevnih briga bilo još elegantnije i lakše pobrinut će veseli dj-evi te od 20:00 jedinstveni Open Stage. U nastavku pročitajte više o sadržajima Cirkuspiknika:

Cirk’ Boutique (buvljak)
Jednom kao nijednom!
I ove godine ne propustite drugi Cirk' Boutique - jedinstveni cirkuski šoping događaj uz žute srijede i smeđe subote!
Nabavite svoje jedinstvene komade po jedinstvenoj cijeni u Jedinstvu! Ne libite se libela, šarenih komada i blještavih parada.

Parkour radionice za djecu
Dovedite vašu djecu da se okušaju u nizu cirkuskih vještina kroz igru i druženje, uz rizik da se u neku od njih zaljube i pobjegnu s cirkusom. Akrobatika, zračne vještine, žongliranje, slack line... neke su od disciplina koje će djeca moći probati pod budnim okom cirkuskih pedagoga/inja.

Zračni jam
Svila i trapez rekviziti su koji čekaju da ih savladate ako već do sada niste. Slobodna forma za sve zainteresirane željne zračnih aktivnosti. Mjesto za razmjenu figura, načina penjanja, dropova, salta, uzmaha i uzdaha.

Tripstih sjene
Kazalište sjena Tripstih osnovano je 2003. pod drugim imenom al’ s istim ljudima. Do danas su kroz tradicijski pristup sjenama došli do vlastite srži njegove suvremenosti. Ulaskom grafoskopa u njihov umjetnički rad unose više mogućnosti u svoje stvaranje. Na CirkoBalkani prema tradiciji farbaju suvremeni cirkuski šator. Ole!
tim: Antonela Ribarević, Ives Buljan Globović, Petra Bokić

Bradata žena i gatara
Jedna vrsna gatara-izučavala zanat diljem Balkana-skida uroke-rješava tvrde pete-jede kekse-kiseli krastavce-zaljubljene odljubljuje-lomi kosti-zna par pjesama na pamet-obratite se s povjerenjem!

Open stage/Otvorena pozornica
"Open stage" je i ove godine vrlo važan dio cirkobalkana festivala, večer u sklopu koje svatko tko se nalazi u cirkuskoj izvedbi, izvedbi uopće, može pred publikom prezentirati svoj umjetnički uradak; točku, crticu, obmanu, izvedbeni pokušaj, improvizaciju, salto mortale, piromanski ili pirotehnički pothvat, skeč, geg, trik, umjetnički grč i ostale izvedbene dosjetke. Tijekom večeri osim viđenih i neviđenih točaka izvođača zabavljat će nas i, u ovom slučaju prateći, kultni bend Skijaš i Jeti feat. Gos’n Foka

O dj-evima tijekom 1. maja kao i točnim vremenima za svaku od najavljenih radionica informacije će vrlo skoro procuriti u javnost. Pratite nas na www.cirkobalkana.org, kao i na facebook stranici CirkoBalkane.
Što ako padne kiša? Nismo od šećera! Rješenje ćemo naći pravovremeno i obavijestiti sve zainteresirane.

Satnica:
12:00 buvljak, radionice
17:00 gatara, dj-evi
20:00 Open stage
…..zabava 

više na facebooku