• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

PROSINAC 2019.
PUSČPSN
238
910111215
16171822
2324252629
30     

ProgramPONEDJELJAK 17.06.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 70/90 KN

BLACK METAL KONCERT

UADA (SAD), PANZERFAUST (Kanada), BEDNJA (Varaždin)


upad u pretprodaji: 70 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 90 KNSUBSONIC EVENTS PREDSTAVLJA:

UADA (SAD)
Web: Facebook, Bandcamp

Black metalci UADA vraćaju se u Zagreb! Prošle godine su rekli da im je naša publika do jaja i da se žele vratiti što prije, pa eto, prije nego smo očekivali. Nakon uspješnog prvog albuma (Devoid of Light) izbacili su još uspješniji "Cult of a Dying Sun" koji je kritika prihvatila kao konkretnije izdanje od svog prethodnika, naglašavajući da su našli svoj zvuk i da idu u odličnom smjeru. Album se našao na skoro svim top listama najboljih black metal albuma 2018. godine. Nadamo se da vas nisu ostavili ravnodušnima.

PANZERFAUST (Kanada)
Web: Facebook, Bandcamp

Deathspell Omega i Dissection su dobili dijete. To dijete su nazvali Panzerfaust! Kao da su uzeli najbolje od oba benda i spojili u jedan entitet. Toliko mračno i jezivo, a istovremeno agresivno i brutalno. Sam Jake Supperchi (vokal UADAe) je rekao da je ovo možda jedan od najboljih bendova s kojima je svirao uživo. Ne znamo za uživo, ali studijski se dobro da iščitati da se radi o vrhunskom black metalu! Za uživo ćemo sačekati 17.6.

BEDNJA (Varaždin)
Web: Facebook, Bandcamp

Bednja je (post) black metal bend iz Varaždina, nastao spojem mržnje, frustracija, otpora i energije. Do sada su to itekako uvjerljivo dokazali na stageu i uz to se savršeno uklapaju u cijeli paket. Momci su potpisali za Transcending Obscurity Records i popularnost im raste iz dana u dan, a kvaliteta je neupitna od starta!

Klub Močvara nije organizator događaja. Za dodatne upite javite se na subson.events@gmail.com.

više na facebooku

Slični događaji

PET 20.03DEATH METAL GIG: VADER, CHRONOSPHERE, DEFILED, FALLCIE Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.