• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2019.
PUSČPSN
34569
1013
1820
2530
       

ProgramSUBOTA 01.09.2018. • VRATA 13:00 • POČETAK 13:00 • KRAJ 23:00 • UPAD 40/50 KN

3. BEERYARD FESTIVAL

Mjesto događanja: Veliko dvorište Močvare/Jedinstva

SLEEPYHEADS (Zagreb), KILLED A FOX (Zagreb), SAUČEŠĆE (Zagreb)


Upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Kupi ulaznicu onlineJednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem trećem izdanju održat će se 1.9.2018. u velikom dvorištu Pogona Jedinstvo, na već poznatoj lokaciji na kojoj su održana prva dva festivalska izdanja. #DoživiHmelj priča ostaje ista; dovodimo poznate i manje poznate domaće pivovare, odlične strane pivovare, nove street food objekte te beskompromisne, široj publici relativno nepoznate, nezavisne bendove različitih glazbenih žanrova. Činjenica je da craft groznica traje i dalje jer se broj ljubitelja craft piva povećava, a ponuda domaćih craftova je sve kvalitetnija i obilnija. Slična stvar se događa i u susjednim zemljama, što je samo dodatni plus cijelom craft pokretu na ovim prostorima. BeerYard festival nije klasičan pivski festival, to je festival za beer geekove, istinske i beskompromisne pivoljupce kojima tradicionalna komercijalna piva nisu ukusna, te ostajemo pri svojoj filozofiji kojoj je cilj ljudima približiti svijet craft pivarstva te pokazati zašto je nezavisno pivarstvo u svakom pogledu superiornije od masovnog industrijskog, stoga će i ove godine većina pivara osobno predstavljati svoje proizvode i svatko će im na licu mjesta moći postaviti bilo kakva pitanja.

Od stranih pivovara sretni smo što možemo najaviti da ćemo ove godine predstaviti Cloudwater Brew Co, manchestersku pivovaru i tihu patnju svakog ljubitelja crafta, pivovaru koja je 2017. godine na RateBeer portalu proglašena drugom najboljom pivovarom na svijetu. Uz njih, ove godine publika će moći uživati u proizvodima pivovara Hop Hooligans iz Rumunjske, Brew Your Mind i Horizont Brewing iz Mađarske, Piwne Podziemie iz Poljske, Meadly - Bulgarian Craft Mead, bugarska medovača, Põhjala Brewery iz Estonije i Reservoir Dogs brewery i Lobik Brewery iz Slovenije.
Domaće pivske snage će predstavljati neke već dobro poznate, a neke po prvi put na festivalu pivovare : 5th Element, Beckers Craft Brewery, Black Hat Craft Brewery, Bura Brew Craft Brewery iz Poreča, Dubrovačka Pivovara, Medvedgrad, Mlinarica, Nova runda, Pivionica, Positive Brewery, PriMarius Craft Brewery, Pulfer, Valens, Varionica, Zeppelin Craft Brewery i Zmajska pivovara, od kojih će mnogi posebno za BeerYard po prvi put predstaviti neka svoja nova piva u ponudi.

Za hranu će biti zadužen American bar Dollar iz Varaždina i BBQ Hot Yard iz Zagreba, Volim ljuto će predstaviti svoje Vrabasco i Alpinos poznate i manje poznate umake i ostali asortiman proizvoda, dok će Giftonaut posjetiteljima nuditi svoje majice s pivskim temama.

Glazbeni dio festivala i ove će godine ponuditi odlične nezavisne bendove različitih glazbenih usmjerenja, u dvorištu Jedinstva od 19:00 sati nastupaju energični hardcore punkeri STRONGHOLD, koji su između ostalog nastupali sa Sick Of It All i Agnostic Frontom, "najveća tajna hrvatskog indie rocka", četvorka SLEEPYHEADS koja je svirala u većini zagrebačkih klubova i do sada stekla zavidan broj publike, psihodelični rockeri KILLED A FOX, dio House of Pablo kolektiva koji trenutno rade na novom studijskom izdanju pa zasigurno možemo očekivati i neke nove pjesme da nam predstave i horror pop punk trio SAUČEŠĆE, bend sastavljen od članova Mašinka, Frakture Mozga i Pičke Vrište.

Web:
Facebook, Twitter, Instagram

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se organizatoru na m.suvak@gmail.com (Miroslav Šuvak).

Više na Facebooku

Slični događaji

NED 23.06DISTORT ZAGREB FESTIVAL VOL. 3: KRONSTADT, RIP IT UP, RASKOL Više
PON 24.06DISTORT ZAGREB FESTIVAL VOL. 3: LÖSS, URIN, SUKOB Više
PET 28.06SPACE DOOM RITUAL PSYCHE GIG: LA MORTE VIENE DALLO SPAZIO, SBLXN Više
SUB 06.07BALKAN ROCK: DJ KNEŽA Više
SRI 16.10STONER DOOM KONCERT: UFOMAMMUT Više