• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2018.
PUSČPSN
3
510
14
1924
2528 
       

ProgramPETAK 19.05.2017. • VRATA 23:00 • POČETAK 23:00 • UPAD 50/70 KN

18. ROĐENDAN MOČVARE

ZION TRAIN (Velika Britanija), FILIP MOTOVUNSKI (Motovun), KODIN (Karlovac), SAPLEO (Zagreb)


upad: 50 KN do ponoći, 70 KN nakon ponoći18. ROĐENDAN MOČVARE (3.5. - 20.5.2017.)
www.mochvara.hr/18rodjendan
 

OUTLOOK FESTIVAL LAUNCH PARTY

ZION TRAIN (Velika Britanija)
Web: wobblyweb.com, Facebook, Soundcloud, Mixcloud, Bandcamp

Outlook festival ambasador bass glazbe i soundsystem kulture u svijetu ovo ljeto obilježava svoj deseti rođendan. Ususret velikoj obljetnici u regiji se organizira niz launch partyja, a zagrebačko zagrijavanje za Outlook održat će se 19. svibnja u Močvari.

Zion Train, jedni od najutjecajnijih svjetskih dub sound systema i pioniri britanskog dub zvuka, nakon punih 15 godina od svog premijernog zagrebačkog nastupa vraćaju se na mjesto zločina, kao glavni gosti zagrijavanja za 10. Outlook festival, a sve u sklopu proslave 18. rođendana Močvare.

Za sljedeću godinu najavili su veliku turneju povodom 30 godina postojanja. Kroz dosadašnjih preko 2500 nastupa, posjetili su najveće svjetske klupske i festivalske pozornice, a i dalje zvuče svježe i zanimljivo. Njihovo aktualno izdanje je dvostruki album Versions, koji sadrži remixeve pjesama s dva prethodna albuma State Of Mind i Land Of The Blind. I dalje vode izdavačke etikete Universal Egg i Deep Root, te Abassi Hi Power sound system. Neil Perch u live dub mixu, i Dub Dadda za mikrofonom još jednom će rasplesati Zagreb.

Dan nakon zagrebačkog nastupa Ziona Train će otvoriti sezonu na tvrđavi Punta Christo pored Pule, kada će biti i otkriven mural, u izvedba slikara Marka Vojnića, inspiriran njihovom glazbom i prvim nastupom na Seasplashu 2003.godine.

FILIP MOTOVUNSKI (Motovun)
Web: Facebook, Soundcloud

Filip Motovunski, nakon prošlogodišnjeg izdanja, dugosvirajućeg dvostrukog CD-a Ten Years Making Beats za PDV, istarski d'n'b producent/DJ Filip Motovunski nastavlja bilježiti uspjehe uzlaznom putanjom. Jedna od najpoznatijih svjetskih d'n'b etiketa Bad Taste Recordings (pod vodstvom Vegasa iz Bad Company UK) nedavno je izdala dvije Filipove pjesma. Pjesma Lava VIP čak je dobila i svoju video inačicu, u režiji Filipa Filkovica Philatza.

KODIN (Zagreb)
Web: Facebook, Soundcloud

Kodin, jedan od najboljih hrvatskih d'n'b producenata i DJ-a čije se stvari često mogu čuti u miksevima stranih i lokalnih DJ-a. Njegova produkcija evoluira u svakom segmentu, od aranžmana do tehničke strane. Trenutno je u produkciji fokusiran na žanrove kao što su dubstep i techno, a inače fokus mu je neurofunk, techstep te minimal drum'n'bass.

SAPLEO (Zagreb)
Web: Facebook, Soundcloud, Mixcloud

Sap Leo, kolekcionar ploča, zaljubljenik u bass glazbu i jedan od pokretača Volumen programa, odradit će uvodni set zagrijavajući vas svojom vinilnom dub i dubstep selekcijom.

Uskoro objavljujemo iznos o ulaznicama u prodaji.

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne informacije javite se na pr@pozitivanritam.hr.

Više na Facebooku