• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2020.
PUSČPSN
1
4689
11131416
171820212223
242526282930
31      

Novosti

23.11.2019. NEVIDLJIVA MOČVARA: TURBINA - TURBO TRIBINA

NEVIDLJIVA MOČVARA: TURBINA - TURBO TRIBINA

Nakon uspješne prve sezone druženja i kratke pauze, "Nevidljiva Močvara" se vraća s pregršt novih tema i gostiju.

"Nevidljiva Močvara" je projekt Močvare kojim se kroz niz neformalnih druženja želi doći korak bliže publici, te s druge strane i njoj dopustiti da zaviri iza kulisa glavnih programa. To je jedinstvena prilika da se iz prve ruke sazna nešto o Močvarinim dugovječnim projektima od osoba koje ih vode, kao i onih koji nisu dio Kluba ali su aktivno uključeni u stvaranje raznih događaja.

Za početak nove etape odlučili smo organizirati nešto stvarno posebno te je tako nastala fuzija između "Nevidljive Močvare" i "Turbine – turbo tribine". "Turbina" inače tematizira pitanja suvremene kulture, civilnog društva te društvenog i kulturnog života u Hrvatskoj na izravan način i uz interakciju s publikom te se stoga savršeno uklopila.

Prvo okupljanje "Nevidljive Močvare", koje će se održati u četvrtak 28. studenog u 19 sati, bit će neformalno druženje s voditeljem "Turbine" Lukom Antićem na kojem možeš saznati više o njezinom programu, budućim tribinama kao i temama koje obrađuje, nakon čega slijedi tribina u 20:30 na temu black metala o kojoj će raspravljati Močvarini starosjedioci Antonio Lacko, Filip Pacak i Mirela Travar, dok je moderator ujedno i voditelj "Turbine" Luka Antić.

Uz to, ima li bolje pripreme za black friday od black metal tribine?

Ako smo te zainteresirali za ovo izdanje "Nevidljive Močvare", kao i uvijek - prijavi se na mail nevidljiva@mochvara.hr, ali požuri jer broj mjesta je ograničen. Ako želiš pak prisustovati na tribini – važno je samo da se pojaviš jer je ulaz besplatan.

Vidimo se! 

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.