• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
    
       

Novosti

19.11.2019. NEVIDLJIVA MOČVARA: FILMSKE VEČERI U MOČVARI

NEVIDLJIVA MOČVARA: FILMSKE VEČERI U MOČVARI

Pratiš program Filmskih večeri u Močvari i zanima te tko stoji iza njegove organizacije? Upoznaj voditeljicu Višnju Vukašinović na novom druženju u sklopu našeg projekta Nevidljiva Močvara!

Nevidljiva Močvara je projekt koji je zamišljen kao platforma za upoznavanje ljudi koji stoje iza organizacije brojnih Močvarinih programa, a u sklopu kojega smo se družili s brojnim gostima poput Darka Rundeka, Emira Fulurije i Maria Kovača. Na redu je novo druženje koje će ti omogućiti da upoznaš Višnju, voditeljicu Filmskih večeri i cijenjenu filmsku kritičarku. Javi nam se na nevidljiva@mochvara.hr, pojedi par kokica s nama i Višnjom i saznaj sve o našem filmskom programu!

Ako te zanima tko su "nevidljivi" Močvarini akteri, tko organizira tvoj najdraži program u tvojem najdražem klubu, želiš znati zašto se naši voditelji bave upravo time i kako su do toga došli, te čuti nešto o vještinama koje su potrebne za vođenje programa – checkiraj našu web stranicuFacebook stranicu ili nam se javi na našu e-mail adresu, napiši nam da se želiš uključiti, a mi ćemo te obavještavati o tome kada se događaju sve naše nevidljivomočvarske akcije.

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.