• A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A
 • A

Kalendar

RUJAN 2022.
PUSČPSN
4
  
       

Novosti

MOČVARNA AKADEMIJA: KNJIŽEVNA RADIONICA U MOČVARI

MOČVARNA AKADEMIJA: KNJIŽEVNA RADIONICA U MOČVARI

Močvara organizira radionicu kreativnog pisanja proze pod vodstvom pisca Roberta Perišića. Zainteresirani se mogu prijaviti na email pr@mochvara.hr naznakom "za Književnu radionicu u Močvari" i s idućim prilozima u običnom doc (ne docx) formatu:

1. Kratki životopis s osnovnim podacima i vašom email adresom (400-800 znakova).

2. Kratko motivacijsko pismo (1.000-2.000 znakova) koje ne mora biti napisano u formalnom tonu, a iz kojeg se, poželjno, može saznati nešto o vašem odnosu prema književnosti, o osobnim razlozima za pisanje, o tome koliko i što čitate, o književnim uzorima ako ih imate, o tome kako sami procjenjujete vlastito pisanje i o tome kakvu bi knjigu željeli jednom napisati. Nije nužno odgovoriti na sva ova pitanja (više su to smjernice, da se izbjegne fraziranje), no svakako je važno da saznamo ponešto o vašim interesima, očekivanjima i motivaciji za ovu radionicu.

3. Ogledni prozni rad ili radovi u ukupnoj duljini od 3.000 znakova do 6.000 znakova s razmacima. Radovi mogu biti prethodno objavljeni ili neobjavljeni. Može biti i ulomak iz veće cjeline. Ako je posrijedi više radova (kratki prozni oblici), svejedno ih pošaljite u jednom doc dokumentu, zajedno s prilozima pod 1 i 2.
Molimo vas da prijavni dokument u doc formatu naslovite svojim imenom i prezimenom, uz dodatnu naznaku “za radionicu” (npr: "Ana Anić za radionicu".)

Radionica je besplatna, a broj mjesta je ograničen. Odabrani polaznici bit će kontaktirani.
Radionica će se održati u 3 termina (popodne/večer) u drugoj polovici rujna u Močvari.
Prijave: pr@mochvara.hr

▬▬▬
Radionica se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.

: 08.09.2022.


MOČVARA TRAŽI STUDENTE - PRODAJA ULAZNICA/BILJETER

- Voliš dobru glazbu?
- Komunikativna_an si?
- Solidarna_an u radu?

Ako ste se pronašli u kojoj od ovih stavki, slobodno se javite na damir@mochvara.hr s životopisom i kojoj crtici o sebi. Iskustvo s prodajnom ulaznica je poželjno, ali ne i nužno.

Radno vrijeme: 5 - 8h dnevno
Neto cijena sata posla: 29,30 kn

: 22.08.2022.


RADIONICA DIGITALNIH VJEŠTINA ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE

RADIONICA DIGITALNIH VJEŠTINA ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE

Za sve udruge i neprofitne organizacije do kojih još nije doprla vijest:
25.05.2022. za vas i vaše zaposlenike pripremili smo radionicu digitalnih vještina kojoj je cilj ojačati digitalnu pismenost te pomoći članovima vaših organizacija da se snađu u moru novih tehnoloških obrazaca i alata.

• Kako od Googlea dobiti 10 000 USD za mjesečno oglašavanje putem Google Ads-a?
• Kako skrojiti poruku da preko društvenih mreže dosegne što širu publiku?
• Kako iskoristiti Google alate da ubrzate i unaprijedite administrativne i komunikacijske procese?

Na ova i još mnoga pitanja odgovor ćete dobiti na Radionici digitalnih vještina, 25.05.2022., s početkom u 10:00h.
Za prijavu na radionicu samo je potrebno ispuniti ovaj obrazac
Vidimo se!

: 23.05.2022.


MOČVARA NA SPOTIFYU

MOČVARA NA SPOTIFYU

Na Spotifyu smo napravili playlistu "Koncerti u Močvari" na kojoj se nalaze bendovi koji će kod nas nastupiti. Baci uho na link i rokni shuffle.

: 17.05.2022.


SRETAN MOČVARIN 23. ROĐENDAN!

SRETAN MOČVARIN 23. ROĐENDAN!

Nakon što smo zadnja dva rođendana Močvare skromno proslavili u epidemiološkim uvjetima, ovaj 23. rođendan vašeg najdražeg kluba konačno možemo proslaviti kako spada, bez mjera i putovnica. A za ovu proslavu smo uz Subsonic Events priredili jedinstvenu feštu: eksperimentalno-psihodelični duet DUMA iz Kenije praše black metal sa elektronskim podlogama, Afrika u svom najbizarnijem rasplesanom izdanju! Rođendan za pamćenje i prepričavanje u nadolazećim godinama!

Ako vam je to ipak too much, uz prenatrpani program gdje ima svega (od izložbi, tribina, radionica, koncerata i slušaonica) Močvarna terasa radi svakim danom od 17 do 24h. Proljeće nam se vratilo pa prošeći ili bicikliraj po nasipu i uteži žeđ na močvarnoj terasi a za sve informacije o našem bogatom programu prosurfaj na www.mochvara.hr.

Vaš najdraži klub vas čeka na obalama Save!

: 16.04.2022.


OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA JAVNOG NADMETANJA - REZULTATI

OBAVIJEST O PROVEDBI POSTUPKA JAVNOG NADMETANJA - REZULTATI

Na temelju Zapisnika o otvaranju i pregledu i ocjeni ponuda od 31. ožujka 2022. godine Udruženje za razvoj kulture "URK" donosi Odluku o odabiru u postupku javnog nadmetanja za predmet nabave: Izrada web aplikacije za praćenje projekta – APP.

Odabrana je ponuda Zajednice ponuditelja: Five grid d.o.o., Ćirilometodska 14, Samobor, OIB: 29019067660, Com Eng data d.o.o., Miramarska 109, Zagreb, OIB: 84734150122, Tim Dobit d.o.o., Bednjanska ulica 8, Zagreb, OIB: 95648836997, a koja ponuda je ostvarila najveći broj bodova sukladno kriterijima ekonomski najpovoljnije ponude.

Zapisnik o otvaranju i pregledu i ocjeni ponuda te Odluka o odabiru se nalaze ovdje i ovdje. Hvala svima na sudjelovanju i iskazanom interesu.

: 04.04.2022.


Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.